Τα 5 παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε job interview

Τα 5 παπούτσια που μπορείτε να φορέσετε σε κάθε job interview

Από τα loafers στα high heels, η Vogue φτιάχνει τον οδηγό με τα κατάλληλα παπούτσια για κάθε συνέντευξη

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αν και είναι δεδομένο πως τόσο το βιογραφικό, όσο και ο χαρακτήρας, είναι τα δύο βασικά στοιχεία που κάνουν κάποιον να ξεχωρίζει σε μια συνέντευξη για δουλειά, τα ρούχα και η γενικότερη εικόνα που αφήνουμε στον χώρο δεν είναι αμελητέα. Από το styling, μέχρι το μακιγιάζ, είναι σημαντικό να αποτυπώνουμε το χαρακτήρα μας στην εξωτερική μας εμφάνιση, κάτι που θα βοηθήσει και εμάς να είμαστε ο εαυτός μας, αλλά και τους συνομιλήτες μας να μας κατανοήσουν καλύτερα.

Έχοντας βρει το κατάλληλο outfit λοιπόν, το μεγάλο ερώτημα είναι «τι παπούτσια φοράμε». Κομψά αλλά και άνετα, τα παπούτσια που θα επιλέγαμε σε ένα job interview θα έπρεπε να είναι τόσο πρακτικά, όσο και μοντέρνα, ώστε να «σφραγίσουν» την εικόνα μας με τον πιο ξεχωριστό τρόπο. Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι φλατ loafers, είτε για pointy heels που είναι all time classic, σημασία έχει να αισθανόμαστε ευελιξία μέσα σε αυτά και φυσικά αυτοπεποίθηση.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή