Όλα τα παπούτσια που θα φορέσουμε την άνοιξη 2023

Όλα τα παπούτσια που θα φορέσουμε την άνοιξη 2023

Η Vogue συγκέντρωσε την λίστα με όλα τα παπούτσια που πρέπει να έχει η ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σύμφωνα με τα trends του 2023

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άνοιξη έχει πλέον μπει και επίσημα και τώρα είναι η στιγμή να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας από την αρχή. Τα παπούτσια είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους μετάβασης από τον χειμώνα στην άνοιξη, καθώς οι υψηλότερες θερμοκρασίες μας το επιτρέπουν. Οι τάσεις των παπουτσιών για την άνοιξη του 2023 προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία από πολύ πρακτικές, μίνιμαλ και μοντέρνες επιλογές, από Mary Janes, embellished μπαλαρίνες και sneakers, μέχρι τα κλασικά μαύρα mules.

Από τα πιο ιδιαίτερα pieces που είδαμε στα catwalks μέχρι τα everyday essentials που χρειάζεται κάθε σύγχρονη γκαρνταρόμπα, η Vogue συγκέντρωσε όλα τα σχέδια που πρέπει να επενδύσετε τώρα.

Τα Mary Janes

Τα Mary Janes είναι τα παπούτσια που εκτός από την απόλυτη θηλυκότητα που χρειάζεται κάθε κομψή γυναίκα, πλέον είναι και η signature επιλογή των it-girls και μια cool προσθήκη στο στυλ που μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Brands όπως Bottega Veneta, Prada και Khaite, για παράδειγμα, αναδεικνύουν μια από τις πιο κλασικές σιλουέτες παπουτσιών με τον πιο relevant τρόπο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή