Τα best of προϊόντα για σφριγηλό και απαλό σώμα

Τα best of προϊόντα για σφριγηλό και απαλό σώμα

Το δέρμα μας έχει ανάγκη από εντατική φροντίδα, καθώς μετράμε αντίστροφα για το καλοκαίρι

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος πρέπει να αποτελεί βασικό βήμα της skincare ρουτίνας μας όλο τον χρόνο, το καλοκαίρι όμως μπαίνει σε προτεραιότητα. Σίγουρα δεν υπάρχει λόγος να δαιμονοποιούμε την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση, καθώς εμφανίζονται ανεξάρτητα από τον σωματότυπο, και μπορούν να σχετίζονται με παράγοντες όπως η διατροφή, το lifestyle, η κληρονομικότητα, οι φλεγμονές ή η κακή κυκλοφορία του αίματος. Η υιοθέτηση μιας ισορροπημένης δίαιτας με πολύ νερό, πράσινα λαχανικά, Ω3 λιπαρά και φυτικές ίνες, μπορεί να έχει αποτελέσματα στην όψη φλοιού πορτοκαλιού. Μπορείτε όμως να επενδύσετε και σε στοχευμένα προϊόντα που αποτελούν τα όπλα για σφριγηλό και λείο κορμί.

Αυτή την εποχή, οι νέες αφίξεις της ομορφιάς βασίζονται στα πιο δραστικά συστατικά, όπως το τζίντζερ, η καφεΐνη, η βιταμίνη C, που έχουν την ιδιότητα να εξασφαλίζουν εντατική ενυδάτωση στο δέρμα, επαναφέροντας την ελαστικότητα. Μειώνουν επίσης ορατά την κυτταρίτιδα και συσφίγγουν το κορμί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή