Τα 9 tips μιας coach μάνατζερ για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη συζήτηση

Τα 9 tips μιας coach μάνατζερ για να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη συζήτηση

Όσο ευαίσθητα και αν είναι, υπάρχουν μερικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίζονται. Η coach και ειδικός στην ανθρώπινη συμπεριφορά, Inma Brea μοιράζεται αποκλειστικά τις συμβουλές της στη Vogue

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η δύσκολη συζήτηση είναι συχνά η πιο σημαντική, αλλά δεν μπορούμε πάντα την αντιμετωπίσουμε λόγω ευαλωτότητας. «Συνήθως μας ενοχλεί να κάνουμε μια συζήτηση που μπορεί να αποκαλύψει τις ανασφάλειες μας, την έλλειψη ικανότητας επικοινωνίας και ακόμη και το ότι η κοινωνική εικόνα που δημιουργούμε όλοι μας μπορεί να “πέσει”, αποκαλύπτοντας την αληθινή μας ύπαρξη», εξηγεί η Inma Brea, ειδική coach στην ανθρώπινη συμπεριφορά και μέντορας για στελέχη και ηγέτες. Ωστόσο, με το να μην αντιμετωπίζουμε αυτά τα ζητήματα διατρέχουμε τον “κίνδυνο ότι κάτι σχετικό δεν θα λυθεί και θα μπορούσε να γίνει μεγαλύτερο το πρόβλημα. Αλλά επισημαίνει επίσης τη συνήθεια της αποφυγής. Εάν συνηθίζετε να αποφεύγετε δύσκολες συζητήσεις, μπορεί να γίνει η κατάσταση «τοξική», προσθέτει η ειδικός.

Με τη βοήθεια της Inma Brea, ετοιμάσαμε έναν δεκάλογο για να αντιμετωπίσουμε με επιτυχία μια δύσκολη συζήτηση: από το χωρισμό με τον σύντροφο σας μέχρι να ζητήσετε αύξηση ή να θέσετε τα απαραίτητα όρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή