Αnonymous straw bag: Η τσάντα που είναι το απόλυτο trend

Αnonymous straw bag: Η τσάντα που είναι το απόλυτο trend

Το πρώτο piece που θα εντάξουμε στο resortwear του φετινού καλοκαιριού

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι anonymous bags είναι το trend που επιβεβαιώνει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο την στροφή της μόδας στο quiet luxury. Οι μίνιμαλ γραμμές, η ανεπιτήδευτη κομψότητα και οι διακριτικές αλλά ποιοτικές λεπτομέρειες είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα πιο trending κομμάτια της μόδας τώρα, και παράλληλα τα αξεσουάρ τα οποία γίνονται ολοένα και πιο σοφιστικέ.

Η Kendall Jenner σφράγισε το παραπάνω κρατώντας την πιο wanted τσάντα παραλίας για το φετινό καλοκαίρι. Πιστή στο beachwear στιλ της, η Jenner φόρεσε μικροσκοπικό μπικίνι και διάφανο μάξι φόρεμα από πάνω, αλλά απογείωσε το look με μια μεγάλη ψάθινη tote bag χωρίς κανένα logo.

Ιδανική για να χωρέσει όλα τα essentials της παραλίας και την ίδια στιγμή classy και διαχρονική, η τσάντα του μοντέλου έγινε η απόλυτη καλοκαιρινή πρόταση για κάθε γυναίκα που θέλει να ετοιμάζεται με ευκολία αλλά χωρίς το στιλ της να γίνεται ποτέ βαρετό. Από το γραφείο μέχρι το νησί, η anonymous straw bag θα σας συνοδεύσει παντού αφού θα χαρίζει στιλ χωρίς να «φωνάζει» και ταυτόχρονα θα ξεχωρίζει μόνο για τα ποιοτικά details της.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή