Φθινοπωρινό detox: Οι 10 τροφές που βοηθούν τον οργανισμό

Φθινοπωρινό detox: Οι 10 τροφές που βοηθούν τον οργανισμό

Με την αλλαγή της εποχής, το σώμα χρειάζεται να αποβάλλει τις τοξίνες. Η σωστή στρατηγική δεν είναι η νηστεία, αλλά μια διατροφή που βασίζεται σε τροφές που υποστηρίζουν την αποτοξινωτική δράση του ήπατος.

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Σεπτέμβριος είναι εκείνος ο μήνας που συνήθως έχουμε ταυτίσει με τα νέα ξεκινήματα και η ιδανική εποχή να θέσουμε νέους στόχους για να αντιμετωπίσουμε με περισσότερη αισιοδοξία και παραγωγικότητα τη σεζόν. Για κάποιους είναι ο μήνας που η ρουτίνα γυμναστικής επιστρέφει και η σωστή διατροφή και η αποτοξίνωση από το καλοκαίρι έρχονται στο προσκήνιο. Μετά τις διακοπές, που συχνά χαρακτηρίζονται από διατροφικές διαταραχές και παρασπονδίες, είναι μια καλή λύση να βάλετε τον οργανισμό στη διαδικασία αποτοξίνωσης για να τον απελευθερώσετε από συσσωρευμένες τοξίνες που μπορούν να διαφοροποιηθούν σε ενδοτοξίνες και εξωτοξίνες.

«Η ανάγκη αποτοξίνωσης του οργανισμού βασίζεται στην υπόθεση ότι οι συσσωρευμένες τοξίνες είναι η άμεση αιτία της μεταβολικής επιβράδυνσης και της αύξησης βάρους, εκδηλώνοντας μια μεγάλη ποικιλία συμπτωμάτων όπως συχνή κόπωση και πιθανές γαστρεντερικές δυσκολίες», εξηγούν από την επιστημονική ομάδα της Natural Salus , μιας start-up από το Alto Adige που ειδικεύεται στη φυτοθεραπεία.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT