Αυτά τα γκρι sneakers είναι η πιο chic τάση τώρα

Αυτά τα γκρι sneakers είναι η πιο chic τάση τώρα

Όλα τα must σχέδια που συγκέντρωσε η Vogue για να επενδύσετε στην τάση το 2024.

2' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όλα τα must σχέδια που συγκέντρωσε η Vogue για να επενδύσετε στην τάση το 2024.

Grey New Balance: 10 μοντέρνα σχέδια που θα φορέσετε το 2024

Το γκρι έχει αποδειχθεί μια από τις πιο κομψές και εκπληκτικές αποχρώσεις της σεζόν: την ίδια στιγμή, το γκρι New Balance έχει γίνει ένα από τα πιο πολυπόθητα – καθώς και πιο φορεμένα – sneakers από fashionistas και it-girls από όλο τον κόσμο, που τα αναδεικνύουν σε ολοκληρωμένα outfit όλων των ειδών και όχι μόνο άνετα και casual.

Γκρι New Balance: Πώς τα φορούν τα cool girls;

Επιβεβαίωση της τάσης είναι τα It-girls που (κυριολεκτικά για κάθε περίσταση) επιδεικνύουν τα γκρι New Balance για ολοκληρωμένες εμφανίσεις που ταιριάζουν απόλυτα με την τάση off-duty: από την Alessandra Ambrosio, που τα φοράει με ένα σπόρ ντύσιμο γυμναστικής – με ασορτί κάλτσες – μέχρι το casual ντύσιμο της Emily Ratajkowski.

Οι τάσεις του χειμερινού street style

Από τα street style trends τα έχουμε δει να συνδυάζονται με oversized γκρι παλτό, -ένα από τα πιο cool αξεσουάρ της σεζόν- ή με κλασικά τζιν με soft σιλουέτα; Δεν υπάρχουν όρια όσον αφορά τους συνδυασμούς, καθώς το γκρι είναι ένα από τα πιο trendy (αλλά και πιο σικάτα) χρώματα της σεζόν και μπορείτε επίσης να κάνετε τη διαφορά στα πιο κομψά outfits της ημέρας.

New Balance vintage στυλ

Τα New Balance 574 είναι το ιδανικό μοντέλο εάν, όπως στην casual εμφάνιση της Emily Ratajkowski, αναζητάτε ένα casual παπούτσι με vintage γοητεία: στην πραγματικότητα σχεδιάστηκε ως ένα καθημερινό sneaker, που χαρακτηρίζεται από μια clean σιλουέτα αλλά με υψηλή ποιότητα,με ανακυκλωμένα υλικά και μαλακή σόλας. Όσον αφορά το σχέδιο, επιλέξαμε δύο διαφορετικές παραλλαγές, η πρώτη έχει μολυβένιο γκρι σουέντ στο επάνω μέρος, με γκρι inserts και δερμάτινες λεπτομέρειες σε αντίθεση. Το δεύτερο είναι σε πιο έντονους τόνους, με λευκό logo.

New Balance Chunky

Για όσους προτιμούν τις chunky σιλουέτες, επιλέξαμε τα New Balance T580 και 550: τα πρώτα διαθέτουν ανοιχτό γκρι σουέντ στο επάνω μέρος, μεγάλη λευκή σόλα και γκρι mesh λεπτομέρειες. Τα 550 κυκλοφόρησαν τη δεκαετία του 1980 ως παπούτσια μπάσκετ, τα οποία πλέον έγιναν σύγχρονα χάρη σε έναν πιο συμπαγή και καθαρό σχεδιασμό: το επάνω μέρος είναι σε απομίμηση σουέτ, με λεπτομέρειες ton sur ton – συμπεριλαμβανομένων των κορδονιών.

Εμβληματικά και trendy σχέδια New Balance

Μεταξύ των εμβληματικών μοντέλων βρίσκουμε σίγουρα το New Balance 1906D, που χαρακτηρίζεται από πλέγμα πολλαπλών layers και faux δέρματος στο επάνω μέρος, με μεταλλικό και γυαλιστερό τελείωμα – ενώ παραμένει transparent. Το New Balance 2000RM, από την άλλη, είναι μια σύγχρονη επανερμηνεία των αγωνιστικών μοντέλων της δεκαετίας του 2000, κατασκευασμένο από σουέντ και πλέγμα σε διάφορες αποχρώσεις του γκρι, όλα αδιάβροχα χάρη στην τεχνολογία GORE-TEX®.

Το New Balance 990 εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 1982 και, αν και αρχικά γεννήθηκε σε παστέλ χρώματα, στην πιο πρόσφατη έκδοση – το μοντέλο 990v6 – το βρίσκουμε σε διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι: τη μαζική αλλά εκλεπτυσμένη σιλουέτα, με πλέγμα πάνελ και επένδυση από σουέτ. Εναλλακτικά, έχουμε το New Balance 990v4, μια επανερμηνεία του εμβληματικού μοντέλου, αλλά με inserts και λεπτομέρειες. Το πιο πρόσφατο sneaker είναι μια επανερμηνεία του μοντέλου sneaker 991, που χαρακτηρίζεται από σουέντ επάνω μέρος σε διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι και μεσαία ψηλή σόλα.

Πηγή: Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή