9 detox ροφήματα για επίπεδη κοιλιά μετά από ένα βαρύ γεύμα

9 detox ροφήματα για επίπεδη κοιλιά μετά από ένα βαρύ γεύμα

Από τα αφεψήματα detox μέχρι ένα αντιφλεγμονώδες smoothie, αυτά είναι μερικά από τα tricks των ειδικών για να ανακουφίσετε το φούσκωμα στην κοιλιά.

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι Beauty Editors είναι πάντα σε επιφυλακή για οποιαδήποτε συμβουλή από τους experts για την καταπολέμηση της κοιλιακής φλεγμονής και της αίσθησης της φουσκωμένης κοιλιάς που είναι τόσο συνηθισμένη μετά από ορισμένα γεύματα. Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να αντιμετωπίσετε αυτό το πρόβλημα είναι να έχετε μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή σε τακτική βάση.

Πρώτα απ ‘όλα, πρέπει να σημειωθεί ότι καμία θεραπεία δεν είναι θαυματουργή ούτε είναι απαραίτητο να γίνεται καθημερινά, αλλά μάλλον είναι μικρά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε, όταν αντιμετωπίζουμε ένα ιδιαίτερα πλούσιο γεύμα ή σε μια περίσταση που είμαστε ιδιαίτερα φουσκωμένοι, που θα μας ωφελήσουν πολύ για να νιώσουμε πιο ανάλαφροι, να ανακουφίσουμε τη φουσκωμένη κοιλιά και να αποφύγουμε τη βαριά πέψη.

Με αυτόν τον στόχο, συγκεντρώσαμε μερικά από τα καλύτερα tricks που διάφοροι διατροφολόγοι μας έχουν αποκαλύψει όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή