Ολα τα κουρέματα του 2024 που κολακεύουν το πρόσωπο

Ολα τα κουρέματα του 2024 που κολακεύουν το πρόσωπο

Η Vogue συγκέντρωσε τον οδηγό με όλα τα κουρέματα του 2024 που κολακεύουν το πρόσωπο, αντλώντας έμπνευση από τις celebrities

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενα κούρεμα μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στη μεταμόρφωση μιας εμφάνισης. Δομεί το πρόσωπο, ενισχύει τη φύση των μαλλιών και έτσι τονώνει ολόκληρο το look.

Τα 16 κουρέματα που κολακεύουν το πρόσωπό σας

Κάθε πρόσωπο έχει προφανώς συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, γι’ αυτό πριν την επίσκεψή μας στο κομμωτήριο για μια αλλαγή είναι καλό να συμβουλευτούμε τους ειδικούς για να βρούμε το κούρεμα που θα ταιριάξει στο σχήμα του προσώπου και θα αναδείξει τα χαρακτηριστικά μας.

Προσανατολιστείτε στις κορυφαίες τάσεις στα μαλλιά της σεζόν 2023-2024 που είδαμε στις celebrities, για να αντλήσετε έμπνευση και να τολμήσετε μια fresh αλλαγή που θα σας δώσει αυτοπεποίθηση. Από butterfly, wolf μέχρι pixie ή ακόμα και italian square, όλα αυτά τα κουρέματα έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί από την πλειοψηφία των it-girls.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή