Οι 2 τροφές που πρέπει να αποφύγετε για καλύτερη υγεία

Οι 2 τροφές που πρέπει να αποφύγετε για καλύτερη υγεία

Σύμφωνα με τον Naturopath, Yohan Mannone, εξειδικευμένο στην αντιφλεγμονώδη διατροφή, αν υπάρχουν δύο τροφές που πρέπει να καταναλώνονται με μέτρο για βέλτιστη υγεία, είναι αυτές οι δύο

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Yohan Mannone είναι αθλητής υψηλού επιπέδου και φυσιοπαθητικός που ειδικεύεται στη μικροδιατροφή. Στα προγράμματα του “My anti-inflammatory program” και “Myanti-inflammatory recipes” (Ed.Leduc), αναφέρει λεπτομερώς μερικά από τα tips για τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής του, που του επέτρεψε να ξεπεράσει μια χρόνια ασθένεια.

Μεταξύ αυτών, αναφέρει λεπτομερώς μια λίστα με προφλεγμονώδεις τροφές που πρέπει να αποφεύγετε, δύο από τις οποίες εμφανίζονται συστηματικά. «Υπάρχουν τόσοι καλοί τρόποι διατροφής όσοι και οι άνθρωποι και επομένως είναι αδύνατο για μένα να δημιουργήσω ένα μόνο πιάτο που να ισχύει για όλους. Από την άλλη, γνωρίζουμε πλέον ότι ορισμένες κατηγορίες τροφίμων που προκαλούν φλεγμονή, ειδικά αν δεν είναι υψηλής ποιότητας. Επομένως, είναι προτιμότερο να τα αποφεύγουμε», συμβουλεύει.

Περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή