Ο Yohan Mannone είναι αθλητής υψηλού επιπέδου και φυσιοπαθητικός που ειδικεύεται στη μικροδιατροφή. Στα προγράμματα του “My anti-inflammatory program” και “Myanti-inflammatory recipes” (Ed.Leduc), αναφέρει λεπτομερώς μερικά από τα tips για τον υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής του, που του επέτρεψε να ξεπεράσει μια χρόνια ασθένεια.
Μεταξύ αυτών, αναφέρει λεπτομερώς μια λίστα με προφλεγμονώδεις τροφές που πρέπει να αποφεύγετε, δύο από τις οποίες εμφανίζονται συστηματικά. «Υπάρχουν τόσοι καλοί τρόποι διατροφής όσοι και οι άνθρωποι και επομένως είναι αδύνατο για μένα να δημιουργήσω ένα μόνο πιάτο που να ισχύει για όλους. Από την άλλη, γνωρίζουμε πλέον ότι ορισμένες κατηγορίες τροφίμων που προκαλούν φλεγμονή, ειδικά αν δεν είναι υψηλής ποιότητας. Επομένως, είναι προτιμότερο να τα αποφεύγουμε», συμβουλεύει.
Περισσότερα στη Vogue