Parisian Chic: Τα 5 παπούτσια που θα φορέσουν οι Γαλλίδες την άνοιξη

Parisian Chic: Τα 5 παπούτσια που θα φορέσουν οι Γαλλίδες την άνοιξη

Από μπαλαρίνες και κόκκινα loafers, μέχρι kitten heels, η Vogue συγκέντρωσε όλες τις τάσεις στα παπούτσια που θα γίνουν μέρος του french look.

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εάν πρόκειται να επενδύσετε σε ένα ή περισσότερα ζευγάρια παπούτσια την άνοιξη 2024, σίγουρα τα πιο relevant σχέδια βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Αν ο χειμώνας είναι συνώνυμος με τις square toe-boots, ή τα salomé shoes, η άνοιξη θα δώσει τη θέση της στα ανοιχτά κομψά παπούτσια. Από τις ιδιαίτερες μπαλαρίνες μέχρι τα mules που είναι trend of the moment, το silver και τα κόκκινα loafers, ακολουθεί η λίστα της Vogue με τα shoe trends στα οποία θα επενδύσουν οι Γαλλίδες αυτή τη σεζόν.

Μπαλαρίνες

Η αισθητική balletcore, που έκανε την επιστροφή της το 2023, δεν πρόκειται να μας αποχαιρετήσει σύντομα. Την άνοιξη, επιλέγουμε σχέδια που διακρίναμε σε cool girls όπως η Elsa Hosk και η Hailey Bieber, από κλασικά σε χρώμα nude μέχρι μαύρα με λίγο τακούνι ή mesh.

Silver

Είναι γεγονός, τα metallic χρώματα είναι πλέον απαραίτητα στην καθημερινή γκαρνταρόμπα. Και ακόμα περισσότερο σε αξεσουάρ όπως τα παπούτσια. Τα σχέδια που θα προτιμήσουν οι Γαλλίδες την άνοιξη; Mules, ή slingbacks, φυσικά μαζί με κάλτσες.

Kitten Heels

Αυτό που μας αρέσει στα kitten heels είναι η άνεση και ο ρετρό αέρας τους. Κάτι που ταιριάζει απόλυτα με την quiet luxury τάση, αυτά τα παπούτσια δεν καλύπτουν τους αστραγάλους και έχουν πολύ μικρό τακούνι με μέγιστο ύψος 5 cm.

Flip flops

Η Chanel το προέβλεψε κατά τη διάρκεια της συλλογής για την άνοιξη-καλοκαίρι 2024: τα flip flops θα επανέλθουν στη μόδα την άνοιξη. Οι Γαλλίδες θα τα φορέσουν σε μια εκδοχή που είναι και απλή και σοφιστικέ, σε ουδέτερα χρώματα.

Κόκκινα loafers

Μοκασίνια, η απόλυτη τάση της στιγμής αλλά με μια δόση χρώματος. Ένα chic essential που θα τονώσει την εμφάνισή σας με μια πινελιά κομψότητας, ανεξάρτητα από το τι φοράτε: τζιν/πουκάμισο, σορτς, ακόμη και jogger pants .

Πηγή: Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή