Τι ώρα πρέπει να τρώτε πρωινό για καλύτερο μεταβολισμό;

Τι ώρα πρέπει να τρώτε πρωινό για καλύτερο μεταβολισμό;

Ποια είναι κατάλληλη στιγμή να παίρνουμε πρωινό για να επιταχύνουμε τον μεταβολισμό και να χάσουμε βάρος, αν το χρειαζόμαστε, αλλά και για να παραμείνουμε υγιείς και να έχουμε περισσότερη ενέργεια κατά τη διάρκεια της ημέρας

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όπως ήδη γνωρίζουμε δεν υπάρχει πιο σημαντικό γεύμα κατά τη διάρκεια της ημέρας από το πρωινό και φυσικά η κατανάλωση των σωστών τροφών το πρωί βοηθά στη βελτίωση του μεταβολισμού σας, στη διατήρηση του σακχάρου στο αίμα, στην λιγότερη πείνα κατά τη διάρκεια της ημέρας και γενικά σας δίνει όλα τα καλά καύσιμα που χρειάζεστε. Αλλά η κατανόηση του πότε είναι καλύτερο να τρώτε πρωινό είναι το επιπλέον βήμα που πρέπει να κάνετε για να νιώθετε καλά και να έχετε ενέργεια, ένα υγιές έντερο, να επιταχύνετε το μεταβολισμό σας και να χάσετε βάρος.

Τι ώρα να τρώτε πρωινό για να χάσετε βάρος

Το πρωινό είναι συνήθως ένα γεύμα που τρώγεται στο σπίτι αμέσως μόλις ξυπνήσετε ή πριν φύγετε, αφού πλυθείτε και ετοιμαστείτε για την ημέρα. Αν σκεφτόμαστε μια υποθετική ώρα, το πρωινό θα πρέπει να λαμβάνεται μεταξύ 7:00 και 8:00 το πρωί, δηλαδή στην ώρα αφύπνισης. Ως εκ τούτου θεωρείται δεδομένο ότι η ώρα που σηκώνεστε είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε πρωινό. Τι θα γινόταν όμως αν αυτό δεν συνέβαινε; Μάλιστα, υπάρχει ιδανική ώρα για πρωινό, η οποία δεν αντιστοιχεί απαραίτητα στην ώρα που ξυπνάτε. Πράγματι, μπορεί σε ορισμένες περιπτώσεις να είναι προτιμότερο να αναβάλλετε το πρωινό για μία ή δύο ώρες, για να το πάρετε τη σωστή ώρα. Και επιπλέον, δεν υπάρχει σωστή ώρα για πρωινό, γιατί η σωστή διαφέρει από άτομο σε άτομο, ακόμη και από μέρα σε μέρα ανάλογα με το τι έγινε το προηγούμενο βράδυ.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή