Γιατί το να ζούμε απλά είναι το μεγαλύτερο μυστικό ευεξίας;

Γιατί το να ζούμε απλά είναι το μεγαλύτερο μυστικό ευεξίας;

Ανακτήστε τις διατροφικές συνήθειες των παππούδων, συνδεθείτε με τη φύση και απολαύστε το παρόν. Οι experts μας εξηγούν γιατί η επιθυμία απόδρασης από τους γρήγορους ρυθμούς της ζωής, προκαλεί μια (αναγκαία) επιστροφή στο παραδοσιακό

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το να μην θέλει κανείς να ζει για να εργάζεται, είναι μια πραγματικότητα και αυτό αποδεικνύεται από έρευνες που δείχνουν ότι οι νέοι δίνουν προτεραιότητα στη συναισθηματική ευημερία έναντι οποιουδήποτε επαγγελματικού θριάμβου.

Γνωρίζουν πολύ καλά τη σημασία της ψυχικής υγείας και την αδιαμφισβήτητη ανάγκη να μιλήσουν γι’ αυτήν, ειδικά δημόσια. Επιπλέον, η μελέτη Generation Z: Shaping the Future of Consumer Trends, από την εταιρεία συμβούλων Oliver Wyam, παρέχει άλλα δεδομένα που επιβεβαιώνουν αυτή την επιστροφή στα απλά βασικά πράγματα από όλες τις απόψεις.

Για παράδειγμα, το 75% είναι πρόθυμο να πληρώσει περισσότερα χρήματα για βιώσιμα προϊόντα και το 67% της Zetas εξοικονομεί χρήματα. Αυτή η συμπεριφορά θέτει την κατεύθυνση, μεταξύ άλλων, στην  ευεξία και την υγεία, γεγονός που μας κάνει να ξανασκεφτούμε την ανάγκη να επιστρέψουμε σε πολλές παλιές συνήθειες για να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής που έχει χαθεί κατά την άνοδο των νέων τεχνολογιών και της υπερσυνδεσιμότητας.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή