Το αντιφλεγμονώδες φρούτο που πρέπει να καταναλώνετε με άδειο στομάχι για καλύτερο μεταβολισμό

Το αντιφλεγμονώδες φρούτο που πρέπει να καταναλώνετε με άδειο στομάχι για καλύτερο μεταβολισμό

Το ρόδι μειώνει τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα, οπότε μπορεί να αποτελεί μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η φύση φροντίζει ώστε να μας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για μια ισορροπημένη διατροφή. Ένα από αυτά είναι το ρόδι και τώρα ήρθε η στιγμή να ανακαλύψετε όλα όσα μας προσφέρει.

Σύμφωνα με τον γενικό ιατρό Mark Hyman, το ρόδι είναι ένα φρούτο που μπορείτε να καταναλώνετε καθημερινά, καθώς είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και μια καλή πηγή ινών που βοηθούν στην ρύθμιση των επιπέδων γλυκόζης στο αίμα. “Η πρόσληψη αντιοξειδωτικών μειώνει την φλεγμονή και καταπολεμά το οξειδωτικό στρες. Πρόσφατες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε 32 τυχαία δείγματα, έδειξαν πως το ρόδι διατηρεί τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα και μειώνει την ινσουλίνη. Αυτό έχει αντίκτυπο στην πείνα που νιώθουμε καθημερινά, αλλά και στην κούραση ή το στρες. Μια μη ρυθμισμένη γλυκόζη, αυξάνει τα επίπεδα φλεγμονής, εξασθενεί το ανοσοποιητικό σύστημα και μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT