Γερμανία: Έγινε γκράφιτι στο Βερολίνο το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Γερμανία: Έγινε γκράφιτι στο Βερολίνο το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ

Ο Δομινικανός καλλιτέχνης γκράφιτι Χεσούς Κρουζ Αρτίλες ζωγράφισε το στιγμιότυπο από την απονομή των βραβείων Όσκαρ.

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια θέση στο Mauerpark του Βερολίνου εξασφάλισε το χαστούκι του Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ, κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο Δομινικανός καλλιτέχνης γκράφιτι Χεσούς Κρουζ Αρτίλες ζωγράφισε το στιγμιότυπο, το οποίο έκανε τον γύρο του κόσμου τις τελευταίες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον Κρις Ροκ όταν ο δεύτερος έκανε ένα «αστείο» σχόλιο για το παρουσιαστικό της συζύγου του ηθοποιού, Τζάντα Πίνκετ Σμιθ.  

Δημόσια συγγνώμη από τον Γουίλ Σμιθ

Ο Γουίλ Σμιθ ζήτησε συγγνώμη από τον Κρις Ροκ μετά το επεισόδιο στην τελετή των Όσκαρ, λέγοντας ότι η συμπεριφορά του ήταν «απαράδεκτη και αδικαιολόγητη».

«Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Κρις», ανέφερε ο Σμιθ είπε δήλωσή του παραδεχόμενος ότι «έκανε λάθος».

Όσκαρ 2022: «Εξοργισμένη» η Ακαδημία με τον Γουίλ Σμιθ

Η Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών έστειλε επιστολή προς τα μέλη της, σχετικά με το περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια της 94ης τελετής απονομής των Όσκαρ το βράδυ της Κυριακής.

Η ηγεσία της Ακαδημίας είναι «αναστατωμένη και εξοργισμένη» για τη διαμάχη ανάμεσα στους δύο άνδρες και για τον τρόπο με τον οποίο «επισκίασε» μια γιορτή της κοινότητας της βιομηχανίας του κινηματογράφου. 

«Η τηλεοπτική μετάδοση των 94ων βραβείων Όσκαρ προοριζόταν να είναι γιορτή για πολλά μέλη της κοινότητάς μας που έκαναν εκπληκτική δουλειά τον προηγούμενο χρόνο. Είμαστε αναστατωμένοι και εξοργισμένοι που αυτές οι στιγμές επισκιάστηκαν από την απαράδεκτη και επιβλαβή συμπεριφορά υποψηφίου πάνω στη σκηνή.

Ειδήσεις σήμερα

Πόλεμος στην Ουκρανία – Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις από την 35η ημέρα εισβολής

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή