Το μήνυμα του Τζόνι Ντεπ στους θαυμαστές του: Είστε πάντα τα «αφεντικά» μου

Το μήνυμα του Τζόνι Ντεπ στους θαυμαστές του: Είστε πάντα τα «αφεντικά» μου

Στον απόηχο της πολύκροτης δίκης με την Άμπερ Χερντ που τον δικαίωσε, ο ηθοποιός στέλνει ένα μήνυμα στους θαυμαστές του

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά από αρκετές εβδομάδες και πολλή προβολή, η δίκη ανάμεσα στην Άμπερ Χερντ και τον Τζόνι Ντεπ έριξε αυλαία, με το δικαστήριο να δικαιώνει τον δεύτερο και να καλεί την πρώτη να πληρώσει αποζημίωση ύψους 10.4 εκατομμυρίων δολαρίων. 

Ο «νικητής» Ντεπ έχει εμφανιστεί δημόσια έκτοτε σε συναυλία του Τζεφ Μπεκ, στην οποία μάλιστα, μοιράστηκε την σκηνή με τον μουσικό για μερικά κομμάτια, ενώ τώρα, αφού έκανε το ντεμπούτο του στο TikTok, ο ηθοποιός έστειλε ένα μήνυμα προς τους θαυμαστές του. 

Ένα βίντεο, λοιπόν, ανέβασε ο ηθοποιός στα social media του, στο οποίο βλέπουμε κυρίως στιγμιότυπα από τον ίδιο να μοιράζεται την σκηνή με τον Τζεφ Μπεκ, ενώ στην περιγραφή που το συνοδεύει διαβάζουμε:

«Σε όλους τους πολύτιμους, πιστούς και ακλόνηττους υποστηρικτές μου. Ήμασταν παντού μαζί, έχουμε δει τα πάντα μαζί. Έχουμε περπατήσει τον ίδιο δρόμο μαζί. Κάναμε το σωστό μαζί, επειδή νοιαζόσασταν. Και τώρα, θα προχωρήσουμε παρακάτω μαζί. Είστε όπως πάντα τα “αφεντικά” μου και για άλλη μια φορά, δεν θα περιοριστώ καθόλου στο να σας ευχαριστήσω, απλά θα το κάνω. Επομένως, σας ευχαριστώ. Με αγάπη και σεβασμό, ΤΝ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Johnny Depp (@johnnydepp)

Με πληροφορίες από το Variety.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή