H καρδιά της Hublot χτυπά στη Σαντορίνη
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
h-καρδιά-της-hublot-χτυπά-στη-σαντορίνη-562552228

H καρδιά της Hublot χτυπά στη Σαντορίνη

Μετά την Αθήνα και τη Μύκονο, η ελβετική ωρολογοποιία υποδέχεται τους απανταχού φίλους της στην ολοκαίνουρια αποκλειστική μπουτίκ της στο γραφικό νησί της Σαντορίνης...

Πριν από έναν χρόνο είχαμε αναφερθεί σε ένα συλλεκτικό ρολόι της Hublot που ήταν σχεδιαστικά εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη και το ηφαίστειό της (δείτε το σχετικό θέμα εδώ).Τώρα επιστρέφουμε στο εμβληματικό Αιγαιοπελαγίτικο νησί με ένα ακόμη σημαντικό νέο. Η Hublot δημιούργησε εκεί το τρίτο κατά σειρά «σπίτι» της στην Ελλάδα, μετά τις αποκλειστικές μπουτίκ της Αθήνας και της Μυκόνου (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος έγιναν στα μέσα Ιουλίου με οικοδεσπότες τον διευθύνοντα σύμβουλο της Hublot, Ricardo Guadalupe, τον Περιφερειακό Διευθυντή της Hublot για τις Μεσογειακές χώρες, Augusto Capitanucci, και φυσικά την οικογένεια Γκόφα, που έχει συνδεθεί άρρηκτα εδώ και πολλά χρόνια με την επιτυχημένη πορεία του ελβετικού οίκου στην Ελλάδα.

H καρδιά της Hublot χτυπά στη Σαντορίνη-1
Το κόψιμο της κορδέλας των εγκαινίων: Augusto Capitanucci (Περιφερειακός διευθυντής της Hublot), Ricardo Guadalupe (διευθύνων σύμβουλος της Hublot), Σαμάνθα Μίσοβιτς (Σταρ Ελλάς 2022), Γιάννης Γκόφας (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της GOFAS Jewelry)

H καρδιά της Hublot χτυπά στη Σαντορίνη-2

Το παρών στη λαμπρή τελετή έδωσαν προσωπικότητες από τον χώρο της τέχνης, των media και των επιχειρήσεων.

H καρδιά της Hublot χτυπά στη Σαντορίνη-3
Τρία μέλη της οικογένειας Γκόφα (Χαρά Γκόφα, Αναστασία Γκόφα και Γιώργος Γκόφας), υποδέχονται στη νέα μπουτίκ τη Σταρ Ελλάς 2022 Σαμάνθα Μίσοβιτς.
H καρδιά της Hublot χτυπά στη Σαντορίνη-4
Γρηγόρης Γκόφας, Σαμάνθα Μίσοβιτς και ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Άνθιμος Ανανιάδης στα εγκαίνια της μπουτίκ της Hublot στη Σαντορίνη.

Η νέα μπουτίκ βρίσκεται σε ένα εμβληματικό σημείο του νησιού, στα Φηρά, σε ένα κτήριο που συνδυάζει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του Αιγαίου με τη μοναδική αισθητική της μάρκας Hublot. Τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά κυριαρχούν το λευκό και το γαλάζιο των Κυκλάδων.

H καρδιά της Hublot χτυπά στη Σαντορίνη-5

Ο φιλόξενος χώρος της μπουτίκ διακρίνεται από λιτές, κομψές γραμμές, αναπαυτικά έπιπλα, πολυτελείς βιτρίνες και τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα έργα τέχνης που κοσμούν όλα τα καταστήματα της Hublot ανά τον κόσμο, προσδίδοντας μία ποπ, χαρούμενη πινελιά.

H καρδιά της Hublot χτυπά στη Σαντορίνη-6

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο βεβαίως έχουν τα ρολόγια. Στην μπουτίκ της Σαντορίνης θα βρει κανείς όλη την τρέχουσα συλλογή μοντέλων υψηλής ωρολογοποιίας της Hublot, και βεβαίως τις συλλεκτικές εκδόσεις που είναι αφιερωμένες στο νησί των Κυκλάδων. Τώρα, εκτός από μία βόλτα για να απολαύσει κανείς το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και τη θέα στην Καλντέρα, έχει άλλο έναν σημαντικό λόγο για να επισκεφθεί στη Σαντορίνη.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

HUBLOT ATHENS: Σταδίου 3, Αθήνα, τηλ.: 210 3317540. HUBLOT MYKONOS: Ματογιάννη 43, Μύκονος, τηλ.: 22890 24521. HUBLOT SANTORINI: Σ. Μαρινάτου και Υπαπαντής, Φηρά, Σαντορίνη, τηλ.: 22860 23300

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή