Το ηφαίστειο της Σαντορίνης στον καρπό του χεριού
ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
το-ηφαίστειο-της-σαντορίνης-στον-καρπ-562601443

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης στον καρπό του χεριού

Η Hublot παρουσιάζει δύο νέα συλλεκτικά ρολόγια εμπνευσμένα από τη διασημότερη Καλντέρα του Αιγαίου...

Πριν από έναν χρόνο είχαμε αναφερθεί σε ένα συλλεκτικό ρολόι της Hublot που ήταν σχεδιαστικά εμπνευσμένο από τη Σαντορίνη και το ηφαίστειό της (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Τώρα η ελβετική εταιρεία επανέρχεται δριμύτερη με άλλες δύο εκδόσεις χρονογράφων Classic Fusion Santorini. Πιστοί στην φιλοσοφία του Fusion, δηλαδή της μίξης φαινομενικά παράταιρων υλικών κατασκευής, ο πρώτος είναι φτιαγμένος από τιτάνιο και άνθρακα και ο δεύτερος από King Gold, το αποκλειστικό κράμα χρυσού της Hublot, και άνθρακα. Έχουν και οι δύο διάμετρο κάσας 45 χιλιοστά, πάχος 13,05 χιλιοστά και είναι στεγανοί μέχρι 50 μέτρα βάθος.

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης στον καρπό του χεριού-1

Τρία είναι τα σχεδιαστικά στοιχεία που παραπέμπουν στο νησί της Σαντορίνης και στο διάσημο ηφαίστειό της: η στεφάνη από frosted carbon με ψήγματα άνθρακα που θυμίζουν ηφαιστειακή τέφρα, το μαύρο καντράν με φινίρισμα ηλιακών ακτίνων και υποκαντράν των μικρών δευτερολέπτων στο 3 που θυμίζει κρατήρα ηφαιστείου με κόκκινη λάβα στο εσωτερικό του…

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης στον καρπό του χεριού-2

…και τέλος η λέξη SANTORINI με το ίδιο κόκκινο μοτίβο λάβας στο γράμμα Ο στο πίσω μέρος της κάσας.

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης στον καρπό του χεριού-3
Το ηφαίστειο της Σαντορίνης στον καρπό του χεριού-4
HUBLOT Classic Fusion Chronograph Titanium Carbon Santorini Boutique, Limited Edition 50 αντιτύπων. Τιμή: 15.500 €

Ένα μαύρο λουράκι με μαύρες ανάγλυφες ρίγες από καουτσούκ έχει συνδυαστεί με τον χρονογράφο από τιτάνιο ενώ η έκδοση από King Gold φοράει μαύρο λουράκι από φίνο δέρμα αλιγάτορα με κόκκινες ραφές.

Το ηφαίστειο της Σαντορίνης στον καρπό του χεριού-5
HUBLOT Classic Fusion Chronograph King Gold Carbon Santorini Boutique, Limited Edition 15 αντιτύπων. Τιμή: 38.500 €

Tο ΗUBLOT Classic Fusion Chronograph Santorini Limited Edition διατίθεται σε παγκόσμια αποκλειστικότητα στην ολοκαίνουρια μπουτίκ της Hublot στη Σαντορίνη (δείτε το σχετικό θέμα εδώ) καθώς και στην αποκλειστική μπουτίκ της Hublot στην Αθήνα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

HUBLOT ATHENS: Σταδίου 3, Αθήνα, τηλ.: 210 3317540. HUBLOT MYKONOS: Ματογιάννη 43, Μύκονος, τηλ.: 22890 24521. HUBLOT SANTORINI: Σ. Μαρινάτου και Υπαπαντής, Φηρά, Σαντορίνη, τηλ.: 22860 23300

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή