Πρόσωπα της Τετάρτης (25/05)

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον ρόλο του Ζίγκμουντ Φρόιντ, στην ταινία «Freud’s Last Session», θα ερμηνεύσει ο Αντονι Χόπκινς (φωτ.), σύμφωνα με την ιστοσελίδα Hollywood Reporter. Βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Μαρκ Σ. Τζερμέιν, η ταινία θα διαδραματίζεται τις παραμονές του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και θα παρακολουθεί τον Φρόιντ σε μια φανταστική συνάντηση με τον συγγραφέα Κ. Σ. Λιούις («Τα χρονικά της Νάρνια»), στην οποία συζητούν για την ύπαρξη του Θεού. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του 2022.

(…) Μια νέα παγκόσμια περιοδεία, που θα πραγματοποιηθεί το 2023, ανακοίνωσε χθες ο Μπρους Σπρίνγκστιν. Ο 72χρονος μουσικός θα περιοδεύσει και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού, όμως μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί ημερομηνίες μόνο για το ευρωπαϊκό σκέλος της τουρνέ, που ξεκινάει του χρόνου τον Απρίλιο στη Βαρκελώνη και ολοκληρώνεται τον Ιούλιο στη Μόντσα (χωρίς στάση στην Ελλάδα). Τον Σπρίνγκστιν θα πλαισιώνει η περίφημη E Street Band, με την οποία έχει να περιοδεύσει σε διεθνές επίπεδο από το 2016.

(…) Οι νεότεροι ίσως τη θυμούνται από τη σειρά «Συγγραφέας ντετέκτιβ», που προβαλλόταν τη δεκαετία του ’90. Ωστόσο, η Βρετανίδα Αντζελα Λάνσμπερι (φωτ.) είχε ήδη μια μακρά καριέρα: έκανε το ντεμπούτο της στο Μπρόντγουεϊ το 1957, πρωταγωνίστησε σε αρκετά μιούζικαλ του Στίβεν Σόντχαϊμ, ενώ ξεχώρισε στις ταινίες «Gaslight» (1944) και «Ο άνθρωπος της Μαντζουρίας» (1962). Κέρδισε πέντε βραβεία Τόνι, που θα γίνουν έξι στις 12 Ιουνίου, όταν στην 96χρονη ηθοποιό θα απονεμηθεί ένα ακόμη, για τη συνολική προσφορά της στον χώρο του θεάματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή