90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 7–7–1932

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΡΟΥΣΒΕΛΤ: Εξαιρετικόν ενδιαφέρον παρουσιάζουν αι συνθήκαι υπό τας οποίας εγένετο υπό του συνεδρίου του Δημοκρατικού κόμματος, η υπόδειξις του κ. Φραγκλίνου Ρούσβελτ ως υποψηφίου διά τας προσεχείς προεδρικάς εκλογάς των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο κ. Φραγκλίνος Ρούσβελτ φέρει όνομα το οποίον έχει διατηρήση μέγα κύρος εις τας Ηνωμένας Πολιτείας, όπου η ανάμνησις του Προέδρου Θεοδώρου Ρούσβελτ παραμένει ανέπαφος εις το λαϊκόν πνεύμα. Ως κυβερνήτης της πολιτείας της Ν. Υόρκης, ο κ. Φραγκλίνος Ρούσβελτ απέκτησε προσωπικώς την φήμην ενός επιτηδείου πολιτικού, γνωρίζοντος τας ρεαλιστικάς μεθόδους της αμερικανικής μεγάλης διοικήσεως και του φιλελευθέρου πνεύματος. Επί πλέον αναγνωρίζονται εις αυτόν τα προσόντα της τόλμης και της ενεργητικότητος, τα οποία τόσον αρέσουν εις τον αμερικανικόν λαόν. Θα αρκέσουν όμως αυτά διά να του εξασφαλίσουν την νίκην εις τον αγώνα, εις τον οποίον θα αντιπροσωπεύση το δημοκρατικόν κόμμα;

ΜΠΡΙΓΚΙΤΤΕ ΧΕΛΜ: Εντός ολίγων ημερών φθάνει εις Αθήνας η περιβόητος πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου Μπριγκίττε Χελμ μαζί με τον επίσης συμπαθέστατον πρωταγωνιστήν Ζαν Μυρά. […] Η Μπριγκίττε Χελμ, αποτελούσα την κυριολεξίαν της «γοήσης», έχει κατακτήσει το αθηναϊκόν κοινόν, είνε δε η εξαιρετικά ευνοουμένη του ωραίου φύλου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή