90 Χρόνια πριν… 20-2-1934

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΑΛΒΕΡΤΟΣ Α΄: Προχθεσινόν ραδιογράφημα εκ Βρυξελλών μετέδιδεν εις ολόκληρον τον κόσμον το θλιβερόν άγγελμα του θανάτου του Βασιλέως του Βελγίου Αλβέρτου Α΄ επισυμβάντα εκ τυχαίου δυστυχήματος. […] Ο Βασιλεύς Αλβέρτος (δεξιά στη φωτογραφία) μανιώδης ως γνωστόν, σπόρτσμαν και άριστος κυνηγός, απεφάσισε το απόγευμα του Σαββάτου να εκδράμη εις τα παρά την πόλιν Ναμύρ υψώματα διά να επιδοθή εις αλπινιστικά σπορ και εις κυνήγιον. Ανεχώρησεν επιβαίνων του αυτοκινήτου του και έχων ως συνοδόν του μόνον ένα εκ των θαλαμηπόλων του. Κατά τας πληροφορίας του Πρακτορείου «Χαβάς» και του ημιεπισήμου βελγικού Τηλεγραφικού Πρακτορείου, ο Βασιλεύς ευρέθη την δευτέραν πρωινήν της Κυριακής εις θέσιν Μαρσέ Λε Νταμ εντός χαράδρας, όπου είχε πέσει και το αυτοκίνητόν του.

ΡΗΞΗ: Προχθές εις την Κοκκινιάν έγινε μετ’ αφαντάστου «σαματά» η εκλογή της «Μις Κοκκινιάς» ενώ εις την «πίσταν», ως μας πληροφορεί ο επί τόπου περιγράψας λεπτομερώς τα συμβάντα συντάκτης απογευματινής εφημερίδος, οι διαιρεθέντες εις πολλάς και πολυχρώμους ομάδας θεαταί, παρ’ ολίγον να ήρχοντο εις ρήξιν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT