Μωραίνει Κύριος…

1' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάποιοι ισχυρίζονται πως όλα αυτά που λέει και κάνει το κατά Βαρουφάκη «Αριστερό τσούρμο» είναι στο πλαίσιο ενός σχεδίου για φίμωση των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Είναι λογικοφανές. Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η συμπεριφορά του αναπλ. υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, να κάνει τον αρχισυντάκτη της ΕΡΤ on air, ούτε του υπουργού κ. Παύλου Πολάκη που χρησιμοποιεί φρασεολογία Τρούμπας και απειλεί δημοσιογράφους να τους βάλει «τρία μέτρα κάτω από το χώμα». Υπάρχει, όμως, και η άλλη εξήγηση: αυτό ξέρουν κι αυτό κάνουν. Με λεκτικές επιθέσεις ο ΣΥΡΙΖΑ επιβίωσε όλα τα προηγούμενα χρόνια και με τραμπουκισμούς ανδρώθηκε τα χρόνια της κρίσης. Ειδικά μετά το 1989, η Αριστερά αδυνατεί να κάνει ακόμη και στοιχειώδη πολιτική ανάλυση. Φτιάχνει διαρκώς θεωρίες συνωμοσίας για τα πολιτικά πράγματα και εφευρίσκει εχθρούς για να δικαιολογήσει την παταγώδη αποτυχία της. Σε αυτές τις θεωρίες κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα ΜΜΕ, διότι έτσι άκουσαν -στους καφενέδες που σύχναζαν- ότι λέει ο Τσόμσκι.

Ο φακός έπιασε την ηθοποιό και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αννα Βαγενά, να κάθεται στη Βουλή, όπως φανταζόμαστε ότι συνηθίζει στο καφενείο της γειτονιάς της. Ηταν αραχτή με τα πόδια στην απέναντι καρέκλα. Σε κάποια άλλη φωτογραφία εμφανίζεται να έχει βγάλει τα παπούτσια της και να έχει ξαπλώσει σε έναν καναπέ από αυτούς που βρίσκονται εντός της Βουλής, λίγα μέτρα από την ολομέλεια όπου γίνονται οι συνεδριάσεις.

Ηταν κουρασμένη, από την προσπάθεια καταστροφής του τόπου; Δεν ξέρουμε, αλλά αντί να ζητήσει συγγνώμη ή έστω να σιωπήσει -στον Ναό της Δημοκρατίας ήταν πανάθεμα την Αριστερά μας!- άρχισε να καταγγέλλει από το προφίλ της στο Facebook ότι «όσο πλησιάζει η μέρα του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών, το “ήθος” κάποιων δημοσιογράφων ολοένα και απογειώνεται…» και ότι μέσα στην αίθουσα της Επιτροπής «δεν υπήρχαν φωτορεπόρτερ. Καταλήγω, λοιπόν, στο προφανές συμπέρασμα ότι: τη φωτογραφία τράβηξε συνάδελφος βουλευτής (…Ζήτω η συναδελφική αλληλεγγύη…!!!)».

Σύμφωνοι: μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι, αλλά το ερώτημα είναι για τις απώλειες. Θα προλάβουν να φύγουν πριν καταστρέψουν τα πάντα στον τόπο, ή θα καταστρέψουν και τη λογική μας, το μόνο που θα μπορούσε να μείνει ανέγγιχτο από αυτή τη λαίλαπα θρασυδειλίας, ψευδών και μεγαλόστομων απειλών; Πόσο πια περισσότερο θα τρολάρουν έναν τόσο ταλαιπωρημένο λαό;

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή