Στην τηλεδιάσκεψη του ΟΑΣΕ ο Ν. Δένδιας

Στην τηλεδιάσκεψη του ΟΑΣΕ ο Ν. Δένδιας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην υπουργική Μεσογειακή Διάσκεψη του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), η οποία πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη, για την προώθηση της ασφάλειας μέσω βιώσιμης ανάπτυξης και οικονομικής μεγέθυνσης, συμμετείχε μέσω τηλεδιάσκεψης ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας μετέφερε τα συλλυπητήρια και την αλληλεγγύη του στον αυστριακό λαό, σύμφωνα με σχετική ανάρτηση του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Νωρίτερα, το υπουργείο Εξωτερικών ανέφερε: «Βαθύτατα συγκλονισμένοι από την αποτρόπαια επίθεση στη Βιέννη. Οι σκέψεις μας είναι με όλους όσους επλήγησαν από αυτήν την παράλογη πράξη βίας. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τον αυστριακό λαό και ενωμένοι απέναντι στο μίσος και την τρομοκρατία».

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών την Τετάρτη θα μεταβεί στο Βερολίνο, όπου θα συναντηθεί με την ηγεσία της Γερμανικής Ομοσπονδιακής Βουλής, καθώς και με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή