Άμεση ανάλυση: Συνωμοσιολογία στους τοίχους

Άμεση ανάλυση: Συνωμοσιολογία στους τοίχους

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αριστερά της Αριστεράς είναι η Δεξιά», έλεγε ο αείμνηστος Χαρίλαος Φλωράκης, και η πραγματικότητα έρχεται να τον επιβεβαιώσει. Αριστερά της Αριστεράς είναι οι αυτοαποκαλούμενοι «Αυτόνομοι», οι οποίοι πλέον έχουν κοινά χαρακτηριστικά με την συνωμοσιολογική και άκρα Δεξιά.

Άμεση ανάλυση: Συνωμοσιολογία στους τοίχους-1

Έτσι τα Εξάρχεια πλημμύρισαν αφίσες που δεν καλούν μόνο «Μάσκες να βάλουν τα αφεντικά και οι ρουφιάνοι τους Δεξιοί κι Αριστεροί» (την εργατική τάξη μάλλον την προορίζουν για τον παράδεισο) αλλά αναπτύσσουν εντύπως και θεωρίες που θα τις ζήλευαν οι Qanon στις ΗΠΑ.

Άμεση ανάλυση: Συνωμοσιολογία στους τοίχους-2

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στις αφίσες τους «δεν είναι εμβόλια είναι η βιοτεχνολογική κυριαρχία! Είναι πλατφόρμες γενετικής τροποποίησης των κυττάρων! Οι μεγάλες δυτικές φαρμακοβιομηχανίες σε συμμαχία με τις μεγάλες εταιρίες πληροφορικής/ τεχνητής νοημοσύνης (Σ.Σ.: να και ο Μπιλ Γκέιτς, για να μην ξεχνιόμαστε) και τις μεγάλες ασφαλιστικές, προωθούν εκβιαστικά “νέες τεχνολογίες φροντίδας υγείας” (τώρα με την μορφή “εμβολίων”) αξιοποιώντας τον μεγα-φόβο που οι ίδιες δημιούργησαν (…) επιδιώκουν να μετατρέψουν το ανοσοποιητικό σύστημα σε ελεγχόμενο “κρίκο” της 4ης βιομηχανικής επανάστασης!…»

Άμεση ανάλυση: Συνωμοσιολογία στους τοίχους-3

Μόνο οι Εβραίοι και τα Πρωτόκολλα της Σιών, λείπουν από αυτήν την θεωρία, αλλά με την φόρα που έχουν πάρει όλα μπορεί να τα δούμε.

Άμεση ανάλυση: Συνωμοσιολογία στους τοίχους-4

Επομένως, όπως ρώτησε και ο φίλος που έστειλε τις παραπάνω αφίσες, το ερώτημα είναι ένα: Ποιος ψεκάζει τα Εξάρχεια;

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή