Μ. Χρυσοχοΐδης: Αυτή η άμυνα μας φέρνει πιο κοντά στη ζωή – Το Πάσχα θα κάνουμε Ανάσταση

Μ. Χρυσοχοΐδης: Αυτή η άμυνα μας φέρνει πιο κοντά στη ζωή – Το Πάσχα θα κάνουμε Ανάσταση

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην ανάγκη τήρησης των νέων μέτρων στάθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, σε δήλωσή του έπειτα από σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Κερδίζουμε τον πόλεμο. Το Πάσχα θα κάνουμε Ανάσταση. Ο εμβολιασμός πάει πολύ καλά. Είμαστε τέταρτοι στην Ευρώπη. Μην ακούτε τι λένε. Όταν είναι η σειρά σας, εμβολιασθείτε» ανέφερε ο υπουργός και πρόσθεσε: «Για να κάνετε καλό στον εαυτό σας και να σώσετε συνανθρώπους. Έχουμε ακόμη μάχες να δώσουμε. Στερνές, αλλά μάχες. Κάθε νέος περιορισμός είναι μια τελευταία μάχη. Για να μην χαθεί κανείς. Για να μην επηρεασθεί ο ρυθμός του εμβολιασμού».

Ο κ. Χρυσοχοΐδης επεσήμανε ότι «είναι αλήθεια πως δεν αντέχεται να κλείνουμε κάθε τόσο. Σχολεία, δουλειές, ζωές. Είναι πιο αλήθεια, όμως, πως πρέπει να κλείνουμε όταν ο ιός επελαύνει».

«Γνωρίζουμε ότι αυτή η άμυνα μας φέρνει πιο κοντά στη ζωή. Το γνωρίζουμε γιατί με την πειθαρχία και τα μέτρα έχουμε καταφέρει να έχουμε από τους λιγότερους θανάτους στις στατιστικές της Ευρώπης» συμπλήρωσε.

Αναφερόμενος στα νέα μέτρα, είπε πως «από αύριο η Αττική δίνει μάχη μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. Δίνετε μάχη τηρώντας τα μέτρα. Δίνουμε μάχη, εποπτεύοντας την τήρησή τους».

«Όλοι μαζί με υπομονή, επιμονή κι ευθύνη. Γιατί ξέρουμε πια πολύ καλά, πως όλα αυτά είναι για να κάνουμε Ανάσταση. Για να ‘μαστε όλοι εκεί» κατέληξε.

Στο «μικροσκόπιο» του Μαξίμου η εφαρμογή της τηλεργασίας

Προηγήθηκε σύσκεψη υπό τον Γιώργο Γεραπετρίτη στο Μέγαρο Μαξίμου, κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκε επί τάπητος ο συντονισμός του ελέγχου των μέτρων κατά της πανδημίας στους χώρους εργασίας.

Διαβάστε ακόμη:

Σε αυστηρό lockdown για 18 ημέρες – Όλα τα μέτρα

Κλείνουν σχολεία και καταστήματα – Στις 6 μ.μ. το απαγορευτικό τα Σαββατοκύριακα

Lockdown: Τι ισχύει για Ι.Χ., ταξί και διαδημοτικές μετακινήσεις

Ολα τα νέα μέτρα για την αγορά στη διάρκεια του lockdown

Δημόσιο: Επιστροφή στα τρία ωράρια

Βεντάλια περιορισμών το επόμενο δίμηνο

Άρθρο Ηλία Μόσιαλου στην «Κ»: Οι προϋποθέσεις διαχείρισης της πανδημίας με μεγαλύτερη επιτυχία

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή