Λιβύη: Αποχώρηση ξένων στρατευμάτων και μισθοφόρων ζητά η Αθήνα

Λιβύη: Αποχώρηση ξένων στρατευμάτων και μισθοφόρων ζητά η Αθήνα

Τη στήριξη της Αθήνας στην ανεξαρτησία της Λιβύης μέσα από καθαρές απόψεις και ανάλογες πρωτοβουλίες σε πρακτικό επίπεδο, μετέφερε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης στον Λίβυο ομόλογό του

35" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΛΙΒΥΗ – ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ. Τη στήριξη της Αθήνας στην ανεξαρτησία της Λιβύης μέσα από καθαρές απόψεις και ανάλογες πρωτοβουλίες σε πρακτικό επίπεδο, μετέφερε πριν λίγη ώρα ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης στον Λίβυο ομόλογό του.

Ο κ. Φραγκογιάννης βρίσκεται επικεφαλής της πρώτης οργανωμένης επιχειρηματικής αποστολής που επισκέπτεται τη Λιβύη, με δραστηριότητες που ξεκινούν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, στη Τρίπολη.

Ο κ. Φραγκογιάννης επανέλαβε τις πάγιες ελληνικές θέσεις για άμεση απόσυρση όλων των ξένων δυνάμεων και τήρηση του χρονοδιαγράμματος που προβλέπει εκλογές στις 24 Δεκεμβρίου.

Η Αθήνα προσβλέπει σε περαιτέρω οικονομική συνεργασία με τη Λιβύη, πέρα από τα παραδοσιακά πρότζεκτ (κατασκευές, ενέργεια κλπ).

Αργότερα στην ημέρα αναμένεται να υπογράφει μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα στην Enterprise Greece και την αντίστοιχη Λιβυκή αρχή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή