ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Αντιγράψτε πετυχημένα οικονομικά μοντέλα – Προστατέψτε τα ελληνικά προϊόντα

Ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε την άποψη ότι υπάρχει συγκυβέρνηση, ενώ απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Θέλετε να είστε πετυχημένος υπουργός; Αντιγράψτε πετυχημένα μοντέλα όπως της Ρωσίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας.

Βελόπουλος: Αντιγράψτε πετυχημένα οικονομικά μοντέλα – Προστατέψτε τα ελληνικά προϊόντα

«Όλα τα κόμματα από το 1974 έως σήμερα έχετε ταυτίσει το κράτος με το κόμμα. Είναι μια στραβή αντίληψη, η οποία αποτυπώνεται στην πολιτική καθημερινότητα. Αναπαράγετε ένα αυταρχικό κομματικό κράτος με στόχο να επιβληθείτε. Το κράτος που λέγεται Ελλάδα δεν είναι ιδιοκτησία κανενός αλλά του Ελληνικού λαού. Πάμε στο γκρεμό, έρχεται πείνα. Ο πληθωρισμός σκοτώνει την οικονομία και τους φτωχούς», είπε μεταξύ άλλων κατά την ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος επανέλαβε την άποψη ότι υπάρχει συγκυβέρνηση, ενώ απευθυνόμενος στον υπουργό Οικονομικών είπε: «Θέλετε να είστε πετυχημένος υπουργός; Αντιγράψτε πετυχημένα μοντέλα όπως της Ρωσίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας. Πέτυχαν γιατί έχουν εθνικό οικονομικό προστατευτισμό. Προστατέψτε τα ελληνικά προϊόντα. Επιβάλετε δασμούς, επιβάλετε ποιοτικό έλεγχο στα εισαγόμενα προϊόντα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

⇒ Επιμένει η θύελλα για τις ΜΕΘ

⇒ Μετασεισμοί από τη διαγραφή Κουρουμπλή

Ολοκληρώνεται η μάχη της Βουλής σε υψηλούς τόνους

Βουλή: Κάλεσμα Βαρουφάκη προς Τσίπρα για πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr