Power pass: διαφωνία για την επάρκεια του μέτρου

Power pass: διαφωνία για την επάρκεια του μέτρου

Η συνεχής αμφισβήτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αναχαίτιση της ακρίβειας εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη. Ο Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφέρθηκε στο power pass, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει στην τροχιά της ανευθυνότητας και της ψευδολογίας

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συνεχής αμφισβήτηση από τον ΣΥΡΙΖΑ των μέτρων που λαμβάνει η κυβέρνηση για την αναχαίτιση της ακρίβειας εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη. Ο Γιάννης Οικονόμου, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, αναφέρθηκε στο power pass, τονίζοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας συνεχίζει στην τροχιά της ανευθυνότητας και της ψευδολογίας.

«Από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό η επιστροφή του 60% των ανατιμήσεων που είχαν καταβάλει οι καταναλωτές ρεύματος με τους λογαριασμούς Δεκεμβρίου – Μαΐου, ο κ. Τσίπρας έχει ξεκινήσει μέσα από τη λογική των Tsipronomics να αμφισβητεί το μέτρο, λέγοντας πως δεν βγαίνει ο λογαριασμός για 600 ευρώ σε καθένα από τους 4,2 εκατ. φορολογουμένους. Προσπαθούσε δόλια να δημιουργήσει την εντύπωση ότι υπήρχε υπόσχεση για 600 ευρώ στον καθένα, ώστε να υπάρξει απογοήτευση όταν θα γίνονταν οι επιστροφές ή πιστώσεις των χρημάτων στους τραπεζικούς λογαριασμούς. Ηξερε πολύ καλά ότι ψευδόταν και το ίδιο συνειδητά κάνει και τώρα».

Τη μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής ζήτησε και πάλι ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε για τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πως υποτιμά τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων, επισημαίνοντας ότι αυτό είναι «αποτέλεσμα της αλαζονείας που τον διακρίνει και της έλλειψης επαφής με την κοινωνία».

«Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει να βάζει πλάτη στην αισχροκέρδεια», ήταν η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου, σημειώνοντας πως η Ελλάδα είναι η χώρα με την ακριβότερη βενζίνη στην Ευρώπη. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ συμπλήρωσε πως «ο κ. Μητσοτάκης αρνείται αυτονόητα μέτρα, όπως η μείωση του ΕΦΚ σε καύσιμα και του ΦΠΑ σε βασικά είδη διατροφής. Συνεχίζει και την κοροϊδία με το power pass, αφού εννέα στις δέκα αιτήσεις για τα εναπομείναντα 600.000 νοικοκυριά απορρίπτονται».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή