Εκλογές 2023: Εμφαση στα social media από το ΠΑΣΟΚ

Εκλογές 2023: Εμφαση στα social media από το ΠΑΣΟΚ

Με ένα κεντρικό προεκλογικό σποτ στο οποίο θα εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, και θα αρχίσει να προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα, θα εμπλουτίσει το επικοινωνιακό οπλοστάσιό του το ΠΑΣΟΚ

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με ένα κεντρικό προεκλογικό σποτ στο οποίο θα εμφανίζεται ο Νίκος Ανδρουλάκης, και θα αρχίσει να προβάλλεται από την επόμενη εβδομάδα, θα εμπλουτίσει το επικοινωνιακό οπλοστάσιό του το ΠΑΣΟΚ. Το σλόγκαν θα είναι μετεξέλιξη του «Απόφαση Αλλαγής» της πρώτης προεκλογικής εκστρατείας. Οπως αναφέρουν συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, τα κεντρικά μηνύματα θα είναι ότι το ΠΑΣΟΚ αποτελεί αξιόπιστη, προοδευτική φωνή, χρήσιμη για τους πολίτες. Στο νέο σποτ θα ενσωματωθεί και μια έμμεση συναισθηματική πινελιά, με υπόμνηση του τι ήταν το ΠΑΣΟΚ και ποιες μεταρρυθμίσεις έφερε στη χώρα.

Παράλληλα, σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε Facebook και TikTok, όπου καθημερινά «ανεβαίνει» βίντεο σε υψηλή ανάλυση με στιγμιότυπα από τη δραστηριότητα του κ. Ανδρουλάκη, από τις περιοδείες του, τις συναντήσεις, τις συνομιλίες με πολίτες κ.λπ.

Για τη Χαριλάου Τρικούπη οι περιοχές που γεωγραφικά έχουν μπει στο μικροσκόπιο, καθώς θεωρείται ότι υπάρχει σημαντικό περιθώριο βελτίωσης των ποσοστών, είναι η Αττική και η Α΄ και Β΄ Θεσσαλονίκης. Στις ηλικιακές ομάδες, θεωρείται χαμηλό το 10,5% που πήρε το κόμμα στους νέους (17-35 ετών), οπότε γίνεται εστιασμένη προσπάθεια για καλύτερα αποτελέσματα εκεί. Στις επαγγελματικές κατηγορίες, χαμηλό θεωρείται το 13% στον αγροτικό πληθυσμό, όπου, όπως λέγεται, «μπορούμε και καλύτερα», ενώ σημαντικά περιθώρια βελτίωσης εκτιμάται ότι υπάρχουν στους μικρομεσαίους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή