Σπύρος Πνευματικός: Παραδίδει τη βουλευτική έδρα του στη ΝΔ

Σπύρος Πνευματικός: Παραδίδει τη βουλευτική έδρα του στη ΝΔ

Τη βουλευτική έδρα του στην Εύβοια στη Νέα Δημοκρατία παραδίδει ο Σπύρος Πνευματικός, όπως είχε δεσμευτεί μετά τις αντιδράσεις για αμφιλεγόμενες δηλώσεις του.

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη βουλευτική έδρα του στην Εύβοια στη Νέα Δημοκρατία παραδίδει ο Σπύρος Πνευματικός, ευχαριστώντας παράλληλα τους ψηφοφόρους για τη στήριξή τους. 

Όπως σημείωσε σε ανάρτησή του στο Facebook, «η νίκη της Νέας Δημοκρατίας στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και η άνοδος της εμπιστοσύνης των συμπολιτών της σπουδαίας αυτής περιφέρειας στην δεύτερη κάλπη στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δικαιώνουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα». 

«Παρά ταύτα, μετά τον θόρυβο και την ανησυχία που προξένησε σε συνανθρώπους μου μια διαστρεβλωμένη ερμηνεία της επιστημονικής και ιατρικής μου υπόστασης με αφορμή μιαν ατυχή αποστροφή δημόσιας συνομιλίας μου, ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνεχίσω τη θητεία μου στη Βουλή. Λυπάμαι βαθύτατα για την απογοήτευση που μπορεί να νοιώσουν όσες και όσοι με στήριξαν με την επιλογή τους, αλλά θα ακολουθήσω τις προβλεπόμενες διαδικασίες ώστε η βουλευτική έδρα να μείνει στη Νέα Δημοκρατία» κατέληξε. 

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πνευματικός τέθηκε εκτός εκλογικού αγώνα μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του περί διαχείρισης καρκινοπαθών από το ΕΣΥ. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή