ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κ.Ο. υπό τον Κασσελάκη

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Κ.Ο. υπό τον Κασσελάκη

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και με το προεδρείο του ΑΣΕΠ

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα ανοίξει με ομιλία του την Πέμπτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η ομιλία του κ. Κασσελάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ είναι προγραμματισμένη στις 18:00.

Νωρίτερα, ο πρόεδρος του κόμματος θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου αλλά και με το προεδρείο του ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα, η συνάντηση με την εισαγγελέα του Ανωτάτου Δικαστηρίου, Γεωργία Αδειλίνη, θα πραγματοποιηθεί στις 9:30 το πρωί στον Αρειο Πάγο.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 12.00, ο κ. Κασσελάκης θα συναντηθεί με το προεδρείο του ΑΣΕΠ, στην έδρα της Ανεξάρτητης Αρχής.

Υπενθυμίζεται πως σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη, την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πήγες της Χαριλάου Τρικούπη επιβεβαίωσαν πως το γραφείο του κ. Κασσελάκη απηύθυνε επισήμως στο γραφείο του κ. Ανδρουλάκη πρόσκληση για συνάντηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή