Σπέτσες: Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα εργασιών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Σπέτσες: Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα εργασιών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

Τομεάρχες και βουλευτές καταθέτουν προτάσεις για την τακτική του κόμματος το επόμενο διάστημα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δεύτερη ημέρα των εργασιών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στις Σπέτσες, με τους τομεάρχες και τους βουλευτές να καταθέτουν προτάσεις για την τακτική του κόμματος το επόμενο διάστημα. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι βουλευτές έφτασαν στην οικία του προέδρου του κόμματος, Στέφανου Κασσελάκη λίγο πριν τις 10 το πρωί.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα παραθέσει δείπνο σε ταβέρνα του νησιού.

Σπέτσες: Σε εξέλιξη η δεύτερη ημέρα εργασιών της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-1
H οικία του κ. Κασσελάκη στις Σπέτσες – Φωτ. αρχείου: Intime

O κ. Κασσελάκης, ο οποίος τόνισε, κατά την έναρξη των εργασιών, πως πρόκειται για ανταλλαγή απόψεων μεταξύ ίσων και όχι για συνεδρίαση, πρότεινε την «από κοινού διαμόρφωση αξόνων για ένα “Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Ονειρο”, με στόχο την ανασυγκρότηση εκ βάθρων του κράτους, ώστε να καταστεί αποδοτικό και να λειτουργεί για όλους – π.χ. υγεία, κοινωνική πρόνοια, παιδεία, ασφάλεια, δημόσια διοίκηση, δικαιοσύνη, κ.α. – την ευημερία και πρόοδο για όλους, για μια κοινωνία ισότητας, δικαιοσύνης και πολιτιστικής δημιουργίας, για μια πατριωτική και υπερήφανη εξωτερική πολιτική».

Μεταξύ άλλων, έχει τοποθετηθεί ο κ. Γαβρίλης για τα εργασιακά, η κ. Νοτοπούλου για τα της πρόνοιας, αλλά και η κυρία Λινού, ως πρώην αρμόδια τομεάρχης, για την Παιδεία. 

Σημειώνεται πως από το νησί απουσιάζουν για λόγους που έχουν εξηγηθεί ο Αλέξης Τσίπρας, η Όλγα Γεροβασίλη και η Μαρίνα Κοντοτόλη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή