Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ νικητής το βράδυ των εκλογών»

Ν. Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ νικητής το βράδυ των εκλογών»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εκτίμησε πως θα καταλάβει τη δεύτερη θέση και θα αυξήσει σημαντικά τα ποσοστά του

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Βέβαιος ότι το ΠΑΣΟΚ «θα είναι στην όχθη των νικητών» τη βραδιά των ευρωεκλογών, έχοντας κατακτήσει τη δεύτερη θέση με αισθητά ανεβασμένα τα ποσοστά του, εμφανίστηκε χθες από το Φόρουμ των Δελφών ο πρόεδρος του κόμματος, Νίκος Ανδρουλάκης. «Ο τόπος χρειάζεται αξιόπιστη, προγραμματική αντιπολίτευση. Με ισχυρό ΠΑΣΟΚ θα αλλάξει τροπάρι η Ν.Δ. και θα σεβαστεί το 41% που πήρε στις εθνικές εκλογές. Τώρα δεν το σέβεται, το περιφρονεί. Η ακρίβεια καλπάζει, η υγεία καταρρέει, κυριαρχούν η διαφθορά, η ατιμωρησία, η συγκάλυψη στα σκάνδαλα», δήλωσε απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

«Εμπιστεύομαι τον λαό»

Ο κ. Ανδρουλάκης δεν θέλησε καν να σχολιάσει την υποθετική περίπτωση το ΠΑΣΟΚ να μην είναι στη δεύτερη θέση στις εκλογές του Ιουνίου. «Δεν περιφρονώ τις δημοσκοπήσεις. Αλλά αν άκουγα τις δημοσκοπήσεις δεν θα είχα γίνει πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και το κόμμα θα είχε καταρρεύσει στις τελευταίες εθνικές εκλογές. Εμπιστεύομαι τον λαό και τον αγώνα», είπε και προσέθεσε ότι «ο νικητής της βραδιάς των εκλογών θα είναι το ΠΑΣΟΚ, θα έχει τη μεγαλύτερη αύξηση ποσοστών από οποιοδήποτε άλλο κόμμα και θα είναι δεύτερο, γιατί η πατρίδα θέλει αντιπολίτευση».

Μάλιστα, αφού επισήμανε ότι οι πολίτες θέλουν να στείλουν μήνυμα στην κυβέρνηση, αναρωτήθηκε «μέσω ποιου κόμματος θα πάει το μήνυμα; Μέσω Βελόπουλου που τα βρήκε υπογείως με τη Ν.Δ. για την ΑΔΑΕ, μέσω μικρότερων κομμάτων που εμφανίστηκαν από το πουθενά, μέσω του lifestyle Κασσελάκη ή μέσω του ΠΑΣΟΚ που μέσα από τις πρωτοβουλίες του για υποκλοπές, Τέμπη και δημοτικές εκλογές κατάφερε πλήγματα στην κυβέρνηση;».

«Μάθαμε από τα λάθη»

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κυβερνήσει τη χώρα με προτεραιότητα σε μια πορεία βιώσιμης ανάπτυξης, με αναγέννηση του ΕΣΥ, της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, με αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης. «Η Ν.Δ. με ηγεσία Μητσοτάκη παραμένει αμετανόητη. Ο,τι έφερε την Ελλάδα στα μνημόνια, συνεχίζει να είναι η πρακτική. Εμείς μάθαμε από τα λάθη, ανανεώσαμε το πολιτικό προσωπικό μας, είμαστε έτοιμοι», προσέθεσε.

Υποκλοπές

Αναφερόμενος στις πρόσφατες εξελίξεις στην υπόθεση των υποκλοπών και την ενημέρωση για τους λόγους παρακολούθησής του που αναμένει από την ΑΔΑΕ, είπε ότι ελπίζει αυτό να γίνει πριν από τις εκλογές.

Δήλωσε ότι ο ίδιος γνωρίζει τον λόγο παρακολούθησής του και αυτό προκύπτει από τις ημερομηνίες παγίδευσης του τηλεφώνου του. «Είναι προφανές ότι με παρακολουθούσαν για την προσπάθειά μου να ηγηθώ του ΠΑΣΟΚ. Ψάχνω τον λόγο – φερετζέ για να συνεχίσω τον δικαστικό αγώνα», είπε.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή