Βενιζέλος: Την Κυριακή το ψηφοδέλτιο της “Ελιάς”

Βενιζέλος: Την Κυριακή το ψηφοδέλτιο της “Ελιάς”

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Κυριακή θα ανακοινωθεί η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου της "Ελιάς", σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, κ. Ε. Βενιζέλος, στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Ο κ. Βενιζέλος πρόσθεσε ότι την ίδια μέρα θα δημοσιοποιηθεί και η σύνθεση της Εκλογικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.

"Την Κυριακή ζητώ την παρουσία όλων σας, αυτό έχει μεγάλη σημασία για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου…" τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. " Το ψηφοδέλτιο θα είναι ενωτικό. Θα δείτε την Κυριακή στα 42 ονόματα πόσα νέα παιδιά, αγνά με προσόντα, εκφράζουν μια άλλη ανανέωση χωρίς καμία ενοχή και κανένα βάρος. Έχω ήδη ζητήσει από προβεβλημένα στελέχη μας να λάβουν την ευθύνη, ώστε να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί…"

Σε ο,τι αφορά το πολυνομοσχέδιο και την ψηφοφορία της Κυριακής, ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι σε αυτό  "αποτυπώνεται η συμφωνία με τους εταίρους- δανειστές, που είναι η «τελική συμφωνία» η οποία οδηγεί τη χώρα στην έξοδο από την κρίση. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε επίσης ότι αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στη Βουλή είναι πολύ σημαντικό, γιατί θα σημάνει την είσοδο της χώρας στην «κανονικότητα». Αυτό σημαίνει, όπως ανέφερε, ότι η χώρα αποκαθιστά την υπερηφάνεια και κυρίως την ανεξαρτησία της. Αναγνώρισε, πάντως, ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει να είναι σε εποπτεία, όπως, άλλωστε, θα είναι χώρες όπως η Γαλλία και η Ιταλία.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι "η στρατηγική εφόδου του κάηκε στα αποδυτήρια" "Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει με τις νέες ξεπερασμένες δυνάμεις της μεταπολίτευσης", τόνισε χαρακτηριστικά. "Αυτοί γέρασαν πριν προλάβουν. Από τη στρατηγική της εφόδου πάνε στην απαξίωση…"

"Είναι φανερό ότι υπάρχουν δύο είδη πολιτικής. Έχουμε την πολιτική της εύκολης κριτικής, της ακραίας δημαγωγίας και του λαϊκισμού. Ο κοινός παρονομαστής είναι η ανευθυνότητα που είναι υψηλής επικινδυνότητας…" κατέληξε ο κ. Βενιζέλος.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή