Στα τέλη Ιουνίου το συνέδριο «Ποταμιού»

Στα τέλη Ιουνίου το συνέδριο «Ποταμιού»

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εντός των αμέσως επόμενων 24ωρων αναμένεται να ολοκληρωθεί η κατάρτιση του συνόλου του ευρωψηφοδελτίου του «Ποταμιού». Στα 33 ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί αναμένεται να προστεθούν ακόμη εννέα, προκειμένου να συμπληρωθεί το ψηφοδέλτιο. Σε αυτά θα περιλαμβάνεται ο κ. Χάρης Μαθιόπουλος, οικονομολόγος και συγγραφέας. Ο κ. Χ. Μαθιόπουλος αποτελεί και εκ των τακτικών αρθρογράφων του protagon.gr, της ιστοσελίδας την οποία ίδρυσε προ ετών ο κ. Θεοδωράκης.

Κατά τα λοιπά, ο κ. Θεοδωράκης και οι συνεργάτες του, συνεχίζουν τις προεκλογικές περιοδείες ανά τη χώρα και την Κυριακή αναμένεται να επισκεφθούν τον Βόλο. Χθες, ο κ. Θεοδωράκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος, συναντήθηκε και συνομίλησε με εθελοντές του «Ποταμιού» στο κέντρο της Αθήνας (στο θέατρο «Χυτήριο»). Οι συναντήσεις με όλους όσοι έχουν εκφράσει τη βούληση να συμμετάσχουν εθελοντικά στο «Ποτάμι» είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον κ. Θεοδωράκη, καθώς σε περίπτωση ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων μετά τις ευρωεκλογές, θα αποτελέσουν μια πρώτη βάση η οποία θα μπορούσε να λειτουργήσει επικουρικά στη δημιουργία κάποιου είδους οργανωτικής μορφής που αυτή τη στιγμή απουσιάζει εντελώς. Ηδη, στα γραφεία του κόμματος υπάρχουν εκκρεμή αιτήματα πολιτών από όλη τη χώρα οι οποίοι ζητούν να μάθουν τρόπους συμμετοχής στο «Ποτάμι» ή ακόμη και πληροφορίες για τη λειτουργία του. Προς το παρόν (και) με αυτή την αρμοδιότητα είναι επιφορτισμένοι οι ίδιοι συνεργάτες του κ. Θεοδωράκη που έχουν αναλάβει το σύνολο της προεκλογικής εκστρατείας.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας δημιουργίας ενός ικανού οργανωτικού βραχίονα εντάσσεται και το ιδρυτικό συνέδριο του «Ποταμιού» που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου (δηλ. λίγο αργότερα από τις 15/6 που είχε αρχικά ανακοινωθεί).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή