Συνάντηση Δένδια με την ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ την Τρίτη στην Αθήνα

Συνάντηση Δένδια με την ΥΦΥΠΕΞ των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ την Τρίτη στην Αθήνα

Συνάντηση με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, αναμένεται να έχει ο Νίκος Δένδιας την Τρίτη, 5 Απριλίου, στην Αθήνα. Ουκρανία, ελληνοαμερικανικές σχέσεις και Ανατολική Μεσόγειος τα κεντρικά θέματα στην ατζέντα.

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με την υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Βικτόρια Νούλαντ, αναμένεται να έχει ο Νίκος Δένδιας την Τρίτη, 5 Απριλίου, στην Αθήνα.

Οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν στην κατάσταση στην Ουκρανία μετά από τη ρωσική εισβολή, στην στρατηγική εταιρική σχέση Ελλάδας-ΗΠΑ σε όλους τους τομείς, καθώς και στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Σημειώνεται πως η συνάντηση Δένδια – Νούλαντ πρόκειται να πραγματοποιηθεί κατά τις 6 το απόγευμα.

Ο κ. Δένδιας υποδέχεται, επίσης, αύριο, Τρίτη 5 Απριλίου, στην Αθήνα τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ Γ. Λαπίντ καθώς και τον υπουργό Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Ι. Κασουλίδη στο πλαίσιο της τριμερούς συνάντησης των ΥΠΕΞ Ελλάδας, Κύπρου και Ισραήλ που πρόκειται να λάβει χώρα στην ελληνική πρωτεύουσα.

Ειδήσεις σήμερα

Πολέμος στην Ουκρανία – Οι εξελίξεις από την 40η ημέρα εισβολής

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή