Συνάντηση Μητσοτάκη και Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη

Συνάντηση Μητσοτάκη και Χριστοδουλίδη στη Νέα Υόρκη

Στο επίκεντρο βρέθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό καθώς και ο συντονισμός μεταξύ των δύο χωρών

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό καθώς και ο συντονισμός μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Νίκου Χριστοδουλίδη, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

«Στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ είχα την ευκαιρία να συναντήσω τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ελλάδα και Κύπρος βρισκόμαστε σε απόλυτο συντονισμό για το Κυπριακό», ανέφερε ο Ελληνας πρωθυπουργός.

Ερωτηθείς σχετικά με τη συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογάν, ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε πως οι συνομιλίες «έγιναν σε καλό κλίμα», προσθέτοντας πως η συνάντηση αποτέλεσε μια ευκαιρία «να επαναλάβουμε τις πάγιες θέσεις μας σχετικά με το Κυπριακό ζήτημα».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης επεσήμανε ότι «ο συντονισμός συνεχίζεται και επαναλαμβάνω, θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου για όλα όσα έχω ακούσει».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή