Μ. Σχοινάς: Οχι στην ισλαμοφοβία, να προστατευθούν τα εβραϊκά ιδρύματα

Μ. Σχοινάς: Οχι στην ισλαμοφοβία, να προστατευθούν τα εβραϊκά ιδρύματα

«Προωθούμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής όπου όλοι μπορούν να συνυπάρξουν με ειρήνη και σεβασμό», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν

33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ανάγκη να προστατευθούν τα εβραϊκά ιδρύματα αλλά και οι χώροι λατρείας στην Ευρώπη, από μια πιθανή στοχοποίηση, στο πλαίσιο των πολεμικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή, υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάς, επισημαίνοντας ότι αποτελεί βασική προτεραιότητα.

Tαυτόχρονα, ο κ. Σχοινάς σημείωσε ότι θα επιχειρηματολογήσει πολύ έντονα ενάντια σε οποιαδήποτε αδικαιολόγητη ισλαμοφοβία στην Ευρώπη ως αποτέλεσμα των γεγονότων στη Μέση Ανατολή και της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ.

«Εχουμε οικοδομήσει συνεκτικές, ανθεκτικές κοινωνίες στην Ευρώπη. Υπερασπιζόμαστε, προστατεύουμε και προωθούμε τον ευρωπαϊκό τρόπο ζωής ως πλαίσιο όπου όλοι μπορούν να υπάρχουν και να συνυπάρξουν με ειρήνη, σεβασμό και αρμονία με τους άλλους», τόνισε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT