ΥΠΕΞ για μακελειό στη Μόσχα: «Είμαστε συγκλονισμένοι από τις τρομερές εικόνες»

ΥΠΕΞ για μακελειό στη Μόσχα: «Είμαστε συγκλονισμένοι από τις τρομερές εικόνες»

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της αιματηρής επίθεσης στη Ρωσία εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών, κάνοντας λογο για «φρικτή επίθεση»

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της αιματηρής επίθεσης στη Ρωσία, στην οποία τουλάχιστον 40 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και δεκάδες έχουν τραυματιστεί, εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

Σε ανακοίνωσή του, το ελληνικό ΥΠΕΞ αναφέρει πως «είμαστε συγκλονισμένοι από τις τρομερές εικόνες που έρχονται από τη Μόσχα, μετά την φρικτή επίθεση».

«Οι σκέψεις μας είναι με τις οικογένειες των θυμάτων στις οποίες εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια», σημειώνει το υπουργείο Εξωτερικών.

Νωρίτερα, βίντεο από το κέντρο Crocus City Hall που κυκλοφόρησαν στα social media, δείχνουν ότι οι ένοπλοι ήταν τουλάχιστον πέντε και άνοιξαν πυρ με αυτόματα τουφέκια σε σημείο όπου υπήρχαν εκατοντάδες άνθρωποι. 

Μετά τις 22:00 έγινε γνωστό ότι η ρωσική Εθνοφρουρά αναζητούσε τους ενόπλους για τους οποίους ακόμα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για την ταυτότητά τους. Σύμφωνα με βίντεο από την περιοχή, η Αστυνομία έχει συλλάβει ένα άτομο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή