Χειμάρρα: Κλίμα έντασης ενόψει της ψηφοφορίας για νέο δήμαρχο

Χειμάρρα: Κλίμα έντασης ενόψει της ψηφοφορίας για νέο δήμαρχο

Υποστηρικτές του εκλεγμένου, αλλά προφυλακισμένου, μειονοτικού δημάρχου Φρέντι Μπελέρη είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε ατμόσφαιρα αυξημένης έντασης ξεκίνησε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, η διαδικασία ανάδειξης νέου δημάρχου στη Χειμάρρα από το νυν δημοτικό συμβούλιο, μετά την παραίτηση του προφυλακισμένου Γκέργκι Γκόρο από το αξίωμα.

Υποστηρικτές του εκλεγμένου, αλλά επίσης προφυλακισμένου, μειονοτικού δημάρχου Φρέντι Μπελέρη είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς το πρωί στον χώρο μπροστά στο δημαρχιακό μέγαρο, εμποδίζοντας τόσο τον περιφερειάρχη Αυλώνας Βαγγέλη Τάβο όσο και τον γ.γ. του Σοσιαλιστικού Κόμματος Μπλάντι Κλόζι να εισέλθουν στο κτίριο για να ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας.

Συνθήματα υπέρ του Μπελέρη

Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν συνθήματα υπέρ του Μπελέρη και αξίωναν να αναδειχθεί δήμαρχος, καθώς η παράταξη της οποίας ηγείται είχε έρθει πρώτη σε ψήφους στις εκλογές.

Λόγω της τεταμένης ατμόσφαιρας, η ψηφοφορία μετατέθηκε χρονικά ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Με βάση τα προβλεπόμενα, ένας εκ των δύο αντιδημάρχων θα διαδεχθεί τον ούτως ή άλλως μεταβατικό δήμαρχο Γκέργκι Γκόρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT