Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η δίκη Ζαφειρόπουλου – Διακόπηκε για την 1η Μαρτίου

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η δίκη Ζαφειρόπουλου – Διακόπηκε για την 1η Μαρτίου

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω των αποκαλύψεων για τη δράση της μαφίας του Κορυδαλλού μετήχθησαν σήμερα στο δικαστήριο οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του άτυχου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που διαθέτουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μαφία των φυλακών.

Επιπλέον μηχανήματα ελέγχου των εισερχομένων είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών ενώ μέσα στη δικαστική αίθουσα υπήρχε ισχυρότατη αστυνομία παρουσία.

Οι δυο κατηγορούμενοι αλβανικής καταγωγής μετήχθησαν υπό αυστηρή αστυνομική προστασία αλλά η δίκη τελικώς διακόπηκε για την 1 Μαρτίου, καθώς ο ένας από τους κατηγορουμένους δήλωσε, ότι τον εγκατέλειψε ο δικηγόρος του και πρέπει να οριστεί άλλος από το δικαστήριο.

Οι κατηγορούμενοι συνέχισαν και κατά τη σημερινή διαδικασία τη συμπεριφορά των απόλυτων προκλήσεων και προς το δικαστήριο και προς τους λοιπούς παράγοντες δηλώνοντας  απόλυτη απαξία προς κάθε τι και εμφανιζόμενοι ως αμετανόητοι.

«Κυρία πρόεδρε εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού» είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο με εμφανή ειρωνική διάθεση.  

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Κλοντιάν Λεκοτσάι – που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου – φώναξε στους δημοσιογράφους: «Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια…». 

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή