ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας η δίκη Ζαφειρόπουλου – Διακόπηκε για την 1η Μαρτίου

ypo-drakonteia-metra-asfaleias-i-diki-zafeiropoyloy-amp-8211-diakopike-gia-tin-1i-martioy-2300188

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας λόγω των αποκαλύψεων για τη δράση της μαφίας του Κορυδαλλού μετήχθησαν σήμερα στο δικαστήριο οι φερόμενοι ως δολοφόνοι του άτυχου ποινικολόγου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, που διαθέτουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη μαφία των φυλακών.

Επιπλέον μηχανήματα ελέγχου των εισερχομένων είχαν τοποθετηθεί στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών ενώ μέσα στη δικαστική αίθουσα υπήρχε ισχυρότατη αστυνομία παρουσία.

Οι δυο κατηγορούμενοι αλβανικής καταγωγής μετήχθησαν υπό αυστηρή αστυνομική προστασία αλλά η δίκη τελικώς διακόπηκε για την 1 Μαρτίου, καθώς ο ένας από τους κατηγορουμένους δήλωσε, ότι τον εγκατέλειψε ο δικηγόρος του και πρέπει να οριστεί άλλος από το δικαστήριο.

Οι κατηγορούμενοι συνέχισαν και κατά τη σημερινή διαδικασία τη συμπεριφορά των απόλυτων προκλήσεων και προς το δικαστήριο και προς τους λοιπούς παράγοντες δηλώνοντας  απόλυτη απαξία προς κάθε τι και εμφανιζόμενοι ως αμετανόητοι.

«Κυρία πρόεδρε εχθές από την τηλεόραση είδαμε ότι έχουμε γίνει η κόζα νόστρα του Κορυδαλλού» είπε ο κατηγορούμενος απευθυνόμενος στο δικαστήριο με εμφανή ειρωνική διάθεση.  

Αποχωρώντας από τα δικαστήρια ο Κλοντιάν Λεκοτσάι – που κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου – φώναξε στους δημοσιογράφους: «Τραβάτε πλάνα τον Φλώρο και τον Βορίδη τα κλεφτρόνια…».