Στο αρχείο η πειθαρχική έρευνα σε βάρος των εισαγγελέων διαφθοράς

Στο αρχείο η πειθαρχική έρευνα σε βάρος των εισαγγελέων διαφθοράς

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aρχειοθετήθηκε η αναφορά του πρώην εποπτεύοντος την Εισαγγελία Διαφθοράς, Ιωάννη Αγγελή, ο οποίος σχετικά με την συνάντηση κλιμακίου Ελλήνων εισαγγελέων με Αμερικανούς ομολόγους τους στη Βιέννη, υποστήριζε ότι δεν υπήρξε προσφορά εκ μέρους των Αμερικανών, όπως εγράφη, για στοιχεία σε βάρος Ελλήνων πολιτικών και έβαλε για τη διαρροή σχετικών πληροφοριών και όσων διεμείφθησαν στη Βιένη κατά των εισαγγελέων Διαφθοράς. 

Η αναφορά του – δεύτερη κατά σειρά – ερευνήθηκε από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γρηγόριο Πεπόνη και τέθηκε στο αρχείο, καθώς η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου έκανε δεκτή την εισήγηση Πεπόνη.

Αν η αναφορά Αγγελή είχε γίνει δεκτή, για την υπόθεση της Novartis, οι όποιες εξελίξεις αναμένονται για την εν λόγω υπόθεση, θα πήγαιναν πίσω χρονικά.

Οπωσδήποτε όμως οι καταγγελίες Αγγελή μένει να αποδειχθεί κατά πόσο θα επηρεάσουν την όλη υπόθεση και τη διερεύνηση της.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή