Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Θα επιληφθούμε άμεσα της Folli Follie – Παραίτηση Γούναρη

Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Θα επιληφθούμε άμεσα της Folli Follie – Παραίτηση Γούναρη

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξελίξεις στην υπόθεση της Folli Follie προανήγγειλε με ανακοίνωσή της την Κυριακή η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στην οποία αναφέρει:

«Σχετικά με την υπόθεση της Folli Follie, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς καθιστά σαφές ότι ασκεί το εποπτικό της έργο μεθοδικά, συγκροτημένα, μακριά από λογικές αντιδικίας, χωρίς να απαντά σε οποιονδήποτε ελιγμό ιδιωτών που εμπλέκονται σε ερευνώμενες υποθέσεις.

Βάσει στοιχείων που προκύπτουν στο πλαίσιο του διενεργούμενου διαχειριστικού ελέγχου αλλά και ευρημάτων που ετέθησαν υπόψη της την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς θα προβεί άμεσα στις νόμιμες ενέργειες σε σχέση με τη διοίκηση της εταιρίας». 

Εν τω μεταξύ μετά τις εξελίξεις την Κυριακή το μεσημέρι, ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του ΔΣ της  Folli Follie, κ. Αβραάμ Γούναρης γνωστοποίησε  με e mail στα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ την παραίτησή του, παράδειγμα το οποίο ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλα μέλη του ΔΣ που τελούν ντε φάκτο υπό απομάκρυνση από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή