Πώς θα λειτουργεί από αύριο το Ειρηνοδικείο της Αθήνας – Υποχρεωτική θερμομέτρηση των εισερχομένων

Πώς θα λειτουργεί από αύριο το Ειρηνοδικείο της Αθήνας – Υποχρεωτική θερμομέτρηση των εισερχομένων

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Aναλυτική απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας του Ειρηνοδικείου από αύριο και έως τις 15 Μαΐου, μέχρις ότου ισχύουν τα μέτρα υπολειτουργίας της δικαιοσύνης, αποφάσισε το Τριμελές Συμβούλιο Διεύθυνσης του Ειρηνοδικείου Αθηνών.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ειρηνοδικείου, που υπογράφεται από την πρόεδρο του Συμβουλίου Διεύθυνσης του Ειρηνοδικείου Ελένη Ζαχαριάδου, η πρόσβαση στο κτίριο θα γίνεται κατόπιν θερμομέτρησης από ομάδες του Ερυθρού Σταυρού και με χρήση μάσκας όλων των εισερχομένων στο κτίριο είτε από την κύρια είσοδο επί της οδού Λουκάρεως είτε από την οδό Δέγλερη. Επίσης, εντός του κτιρίου θα βρίσκεται πενταμελής ομάδα ιδιωτικών φρουρών προκειμένου να μεριμνούν για την τήρηση αποστάσεων αλλά και την κίνηση εισερχομένων προσώπων. Τέλος, θα υπάρχουν τόσο στις εισόδους αλλά και σε άλλα σημεία εντός του κτιρίου αντισηπτικά, η χρήση των οποίων θα είναι υποχρεωτική.

Η Διοίκηση του Ειρηνοδικείου αποφάσισε την διάθεση δύο δικαστικών αιθουσών στο ισόγειο του κτιρίου για την εκδίκαση όσων υποθέσεων επιτρέπεται να διεξάγονται έως τις 15 Μαΐου, με ανώτατο αριθμό ημερησίως τις πέντε οι οποίες θα συζητούνται ανά ώρα και με ανώτατο αριθμό προσώπων εντός του δικαστηρίου τα έξι, συμπεριλαμβανομένου και του δικαστή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή