«Λουκέτο» στην πλατεία Βαρνάβα μετά τα ολονύχτια πάρτι

«Λουκέτο» στην πλατεία Βαρνάβα μετά τα ολονύχτια πάρτι

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπό την στενή επιτήρηση της ειδικής μονάδας της αστυνομίας για την τήρηση των υγειονομικών μέτρων βρίσκεται από το απόγευμα η πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι.

Στον απόηχο των μαζικών συγκεντρώσεων που παρατηρήθηκαν (και) το περασμένο Σαββατοκύριακο, η ομάδα της ΕΛ.ΑΣ. έπιασε θέση πέριξ της πλατείας από τις 6:00 το απόγευμα προκειμένου, όσο πλησιάζει το βράδυ, να μην επαναληφθούν τα φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Mάλιστα οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει και τους γύρω δρόμους που οδηγούν στην πλατεία, επιτρέποντας μόνο στους μόνιμους κατοίκους τη πρόσβαση στην περιοχή.

«Λουκέτο» στην πλατεία Βαρνάβα μετά τα ολονύχτια πάρτι-1

Η κατάσταση στην πλατεία Βαρνάβα μπορεί να θυμίζει υπαίθριο πάρτι τα Σαββατοκύριακα, αλλά δεν είναι ήρεμη ούτε τις καθημερινές:

Ο κόσμος που συγκεντρώνεται εκεί είναι μεν λιγότερος και συνήθως αποχωρεί γύρω στη 1:00, αλλά υπάρχουν ηχεία που παίζουν δυνατά μουσική, κόντρες με μηχανάκια, κλπ.

«Λουκέτο» στην πλατεία Βαρνάβα μετά τα ολονύχτια πάρτι-2

Χθες, αντιπροσωπεία κατοίκων πήγε στο ΑΤ Παγκρατίου προκειμένου να διαμαρτυρηθεί.

«Λουκέτο» στην πλατεία Βαρνάβα μετά τα ολονύχτια πάρτι-3

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή