ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κυψέλη: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Αγ. Γεωργίου

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Αγ. Γεωργίου στην Κυψέλη προκειμένου να δράσουν αποτρεπτικά για το ενδεχόμενο συγχρωτισμού

Κυψέλη: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Αγ. Γεωργίου

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Κυψέλη προκειμένου να δράσουν αποτρεπτικά για το ενδεχόμενο συγχρωτισμού ανθρώπων ή ακόμα και κορωνοπάρτι

Σε ερώτηση του kathimerini.gr, άνδρες της Αστυνομίας απάντησαν ότι η δύναμη θα παραμείνει έως αργά το βράδυ. 

Κυψέλη: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Αγ. Γεωργίου-1
Φωτ. Λουκάς Βελιδάκης/ Kathimerini.gr

Μέλη της ομάδας ΟΔΟΣ, με τις γαλάζιες στολές, περικύκλωσαν την πλατεία. Περιμετρικά του χώρου και στους γύρω δρόμους υπάρχουν δυνάμεις των ΥΜΕΤ, της ομάδας των «Πανθήρων», καθώς και περιπολικά της Υποδιεύθυνσης.

Σε όσους πολίτες προσεγγίζουν την πλατεία γίνεται έλεγχος και δεν επιτρέπεται να παραμείνει κάποιος στο σημείο. 

Κυψέλη: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην πλατεία Αγ. Γεωργίου-2
Φωτ. Λουκάς Βελιδάκης/ Kathimerini.gr

Αστυνομική πηγή που μίλησε στο kathimerini.gr επισήμανε ότι η παρουσία της δύναμης γίνεται κυρίως για την αποτροπή των κορωνοπάρτι.

⇒ Διαβάστε ακόμη: Πάσχα: Εκτεταμένοι έλεγχοι στα λιμάνια

Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα διεξήχθησαν αρκετά κορωνοπάρτι, τόσο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, όσο και στην πλατεία Βαρνάβα στο Παγκράτι. Η ΕΛ.ΑΣ ακολούθησε τη μέθοδο της περικύκλωσης της πλατείας από την ομάδα ΟΔΟΣ την προπερασμένη Παρασκευή, αρχικώς στο Παγκράτι. Λίγες ημέρες μετά το ίδιο μοντέλο δράσης εφαρμόστηκε στην Κυψέλη, αλλά και στον πεζόδρομο της Βεάκη στο Περιστέρι.