«Να γιορτάσουμε τα κατορθώματά μας»

«Να γιορτάσουμε τα κατορθώματά μας»

Η Google διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, την εβδομάδα 18 έως 22 Οκτωβρίου, τη διαδικτυακή εκδήλωση #IamRemarkable, για να γιορτάσει τη δύναμη της ποικιλομορφίας, της ισότητας, της συμπερίληψης, αλλά και τον αντίκτυπό τους στον καθένα προσωπικά και στις επιχειρήσεις.

1' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Google διοργανώνει ξανά τη διαδικτυακή εκδήλωση #IamRemarkable.

Πολλοί είναι οι άνθρωποι που δυσκολεύονται να μιλούν για τα επιτεύγματά τους. Το σύνδρομο του απατεώνα και τα πρότυπα σχετικά με τη μετριοφροσύνη που έχει καθιερώσει η κοινωνία εμποδίζουν οποιονδήποτε να αναγνωρίσει τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά του και να μοιραστεί τις επιτυχίες του. Η Google διοργανώνει για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, την εβδομάδα 18 έως 22 Οκτωβρίου, τη διαδικτυακή εκδήλωση #IamRemarkable, για να γιορτάσει τη δύναμη της ποικιλομορφίας, της ισότητας, της συμπερίληψης, αλλά και τον αντίκτυπό τους στον καθένα προσωπικά και στις επιχειρήσεις. Πρόκειται για ψηφιακή εκδήλωση που έχει ως στόχο να μάθουν όλοι να αναγνωρίζουν και να γιορτάζουν τα επιτεύγματά τους. «Μέσα από την εβδομάδα αυτή θέλω να συνειδητοποιήσουμε πόσο αξιοθαύμαστοι είμαστε, να βγούμε με τη φυσική μας φωνή για να μιλήσουμε και να γιορτάσουμε τα κατορθώματά μας. Aλλωστε εμείς οι ίδιοι είμαστε που πολλές φορές θα κρατήσουμε τον εαυτό μας πίσω με δικαιολογίες όπως “έκανα απλά τη δουλειά μου”. Τα κατορθώματά μας δεν θα μιλήσουν από μόνα τους, εμείς πρέπει να γίνουμε η φωνή τους» σημειώνει η Σπυριδούλα Δρακοπούλου, υπεύθυνη για το #IamRemarkable στην Ελλάδα.

To #IamRemarkable απευθύνεται κυρίως σε ομάδες του πληθυσμού που δεν έχουν ισχυρή εκπροσώπηση στον χώρο τους και επιθυμεί να ευαισθητοποιήσει σχετικά με τη σημασία της αυτοπροβολής και της αυτοπεποίθησης. Η εκδήλωση περιλαμβάνει σεμινάρια, ομιλίες  και άλλες δράσεις. Θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, η Μαρία Συρεγγέλα, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, αρμόδια για θέματα Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων, ο δήμαρχος Αθηναίων Kώστας Μπακογιάννης, η συγγραφέας, φοιτήτρια Ψυχολογίας και πρώτη Ελληνίδα BookTuber με τύφλωση Χριστίνα Σαρρή, η διευθύντρια Πολιτισμού του Ιδρύματος Ωνάση Αφροδίτη Παναγιωτάκου, ο Ελληνας Ολυμπιονίκης στην κολύμβηση Αντώνης Τσαπατάκης, η γενική διευθύντρια Google ΝΑ Ευρώπης Πέγκυ Αντωνάκου και ο Steve Vranakis, Executive Creative Director της Google. Στρατηγικός συνεργάτης της διοργάνωσης είναι η Mexoxo, που έχει ως στόχο την κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη των γυναικών, η οποία από το 2013 έχει εκπαιδεύσει, ενδυναμώσει και διασυνδέσει παραπάνω από 6.000 γυναίκες σε 16 χώρες. Οποιος επιθυμεί μπορεί να το παρακολουθήσει στη σελίδα .

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή