Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 22χρονης στη Χαλκιδική: Τι έδειξε το DNA – Τι λέει η δικηγόρος της στην «Κ»

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού 22χρονης στη Χαλκιδική: Τι έδειξε το DNA – Τι λέει η δικηγόρος της στην «Κ»

Σε δηλώσεις της στο kathimerini.gr, η δικηγόρος της νεαρής, κυρία Ανθούλα Ανάσογλου, ανέφερε πως οι έρευνες θα στραφούν στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανατροπή στην υπόθεση βιασμού της 22χρονης σε παραλία της Χαλκιδικής επέφεραν τα αποτελέσματα της εξέτασης DNA καθώς, όπως αποδείχθηκε από αυτά, ο 56χρονος υπήκοος Αλβανίας, τρόφιμος των Αγροτικών Φυλακών Κασσάνδρας, δεν είναι ο άνδρας που βρίσκεται πίσω από τον βιασμό της νεαρής.

Σε δηλώσεις της στο kathimerini.gr, η δικηγόρος της νεαρής, κυρία Ανθούλα Ανάσογλου, ανέφερε πως οι έρευνες θα στραφούν στην αναζήτηση άλλου άνδρα, ο οποίος αυτή τη στιγμή κυκλοφορεί ελεύθερος. 

«Οι έρευνες πρέπει να συνεχιστούν και ο δράστης να βρεθεί. Δεν γίνεται η κοπέλα να βιάζεται δύο φορές» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Όπως έγραψε και χθες Πέμπτη το kathimerini.gr, στο κάδρο των ερευνών, εκτός από τον 56χρονο που, όπως προαναφέρθηκε δεν εμπλέκεται τελικά στον βιασμό, έχει μπει και ένας κτηνοτρόφος τα χαρακτηριστικά του οποίου μοιάζουν με αυτά που περιέγραψε το θύμα αναφερόμενο στον δράστη.

Αυτό που πιθανώς έχει συμβεί είναι οι δύο άνδρες, δηλαδή ο κρατούμενος και ο κτηνοτρόφος, να μοιάζουν πολύ εξωτερικά και, λόγω της ομοιότητας αυτής, να υπήρξε λάθος ταυτοποίηση.

Ο εν λόγω κτηνοτρόφος-βοσκός δουλεύει σε μαντρί της περιοχής και από τη μέρα που τελέστηκε ο βιασμός εξαφανίστηκε.

Να σημειωθεί πως η ιατροδικαστική εξέταση που διενεργήθηκε στη Θεσσαλονίκη, πέρα από την επιβεβαίωση του βιασμού, έδειξε ότι η κοπέλα έφερε εκδορές στα πόδια αλλά και εκχυμώσεις στο πρόσωπο, καθώς και τραυματισμένα χείλη.

H 22χρονη δέχθηκε πισώπλατη επίθεση, ενώ έκανε ηλιοθεραπεία και ετοιμαζόταν να μπει στη θάλασσα.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή