Φωτιά τώρα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Φωτιά τώρα στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας

Για την κατάσβεση της φωτιάς, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέα πυρκαγιά βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική. Το νέο μέτωπο εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση επί της οδού Ανθέων στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας, σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Για την κατάσβεση της φωτιάς, κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Ειδικότερα, στο σημείο επιχειρούν επί του παρόντος 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 2 ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 3:00 μ.μ.

Σημειώνεται ότι σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε περιοχή κοντά στα Μέγαρα, με τις αρχές να δίνουν εντολή εκκένωσης του χωριού Ζάχουλη.

Σε ύφεση η φωτιά στην Πεντέλη

Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο αυτή τη στιγμή στην πυρκαγιά της Πεντέλης, όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, επιπυραγός, Γιάννης Αρτοποιός, σε έκτακτη ενημέρωση που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Αρτοποιός, η πυρκαγιά κατά το μεγαλύτερο μέρος της είναι σε ύφεση, ενώ μικρές εστίες εντοπίζονται σε Διώνη, Δασαμάρι και ακόμα μικρότερες σε Ανθούσα, Πανόραμα Παλλήνης και Ντράφι.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή