Βάσεις για ΑΕΙ: Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους – Εντός ωρών τα αποτελέσματα

Βάσεις για ΑΕΙ: Αγωνία τέλος για τους υποψηφίους – Εντός ωρών τα αποτελέσματα

Σε λίγες ώρες, «το απόγευμα της Πέμπτης» όπως ελέχθη προ ολίγου στην «Κ» από υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αγωνία τέλος για τους περίπου 90.000 υποψηφίους των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων για τα ΑΕΙ και τους γονείς τους, καθώς σε λίγες ώρες, «το απόγευμα της Πέμπτης» όπως ελέχθη προ ολίγου στην «Κ» από υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου Παιδείας, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Οι υποψήφιοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμά τους είτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο (εάν έχουν κάνει σχετική αίτηση), είτε μέσω της ιστοσελίδας του υπουργείου Παιδείας (κάθε υποψήφιους με τον κωδικό του), είτε στο λύκειο του υποψηφίου.

Εκτός από τα αποτελέσματα για τις θέσεις σε πανεπιστήμια και τις παραγωγικές σχολές των υπουργείων Άμυνας, Τουρισμού και Προστασίας του Πολίτη, θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα για τις θέσεις σε δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ), καθώς φέτος οι υποψήφιοι μπορούσαν να συμπληρώσουν μηχανογραφικό δελτίο και για τα ΙΕΚ. Όσοι υποψήφιοι δεν ξεπέρασαν την ΕΒΕ των σχολών που τους ενδιέφεραν μπορούσαν να διεκδικήσουν θέση σε δημόσιο ΙΕΚ.

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή